Celeb

Felkötött karral is varázsolt Demjén a színpadon

N. G.

2016. augusztus 29. hétfő 05:20

Sose mondd, hogy nem – szól Demjén Ferenc slágere, a het­ven­éves énekes pedig tartotta is magát ehhez. A hétvé­gi, nyárzáró koncerten frissen műtött karral is színpadra állt.

Óriási tömeg gyűlt össze a siófoki PLÁZS-on megrendezett ingyenes koncerten, hogy Rózsival búcsúztassa a nyarat. Annak ellenére eljöttek, hogy kérdéses volt, Demjén valóban megjelenik-e a fellépésen, de az énekes balesete után sem hagyta cserben rajongóit. 

– Nem tudom, hogy hány száz éve játszom a Balatonon. Siófokhoz rengeteg esemény köt, ott kezdtük nagyjából a hatvanas évek végén, még a csárdában. Annak idején minden este játszottunk a Dogs együttessel – emlékezett vissza az énekes a fellépés előtt. – Később is rengeteg koncertet adtunk a Balaton környékén, Siófokon is. Reméljük, ez is jól sikerül majd. Minden az időtől függ – mondta Demjén.

Az időjárásra nem volt panasz, és a zenészt egészségi állapota sem zavarta. Másfél hónappal ezelőtt szenvedett komoly sérülést, amikor az egyik fellépése után lezuhant a színpad lépcsőjén. Akkor nem kért orvosi segítséget, később kiderült, hogy az esés következtében eltörött a jobb felkarja. Hogy egy bulit se kelljen lemondania, még az operációt is el­halasztotta, he­lyette a három hét gipszet, majd a karrögzítőt vá­lasztotta.

– Meg kell operálni a karomat – mesélte lapunknak korábban. – Nem úgy forrtak össze a csontok, ahogy kellett volna. Most folyik az egyeztetés az orvosokkal, hogy mikor műtsenek, mert nem szeretnék koncertet lemondani. A rehabilitációm is a színpadon fog történni. Ez a megoldás még mindig jobb, mintha így maradna, és később nem tudtám rendesen használni a karomat. A műtéttől sem félek, altatásban lesz, és bízom benne, hogy utána minden jól alakul. 

A végül sikeresen lezajlott műtét után szinte azonnal visszatért a színpadra, amit Siófokon az idősebb generáció tagjai mellett fiatalok tömege is ünnepelt. A koncert negyedórával később kezdődött, utána azonban Demjén fergeteges hangulatot varázsolt. Bár az jól látszott, hogy  megviselte a műtét, szinte végig egy helyben állt a színpadon, és karrögzítővel felkötött karját alig mozdította. Az pedig valószínűleg a sok fájdalomcsillapítónak tudható be, hogy a dalok közötti átkötő szövegeiből szinte semmit lehetett érteni. Ha prózában nem is, dalban most is emlékezeteset nyújtott: döbbenetes lendülettel énekelte végig a közel kétórás koncertet.

További cikkek

Válás

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

ripost.hu

Nem búslakodik az Exatlon kiesője: tűzpiros bikiniben mutatta meg a testét

origo.hu

Elrettentő díjemelés jön egy hazai autós szolgáltatásban

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

life.hu

A pletykák szerint ez a valódi oka Kulcsár Edina és Csuti válásának

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

Karácsony Gergely: Szarok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken - videó