Celeb

Epekednek a nők Hajdú Péterért

Bors

2016. augusztus 16. kedd 14:00

Eddig jórészt csak olyanok kommenteltek, akik sajnálták, hogy tönkrement a sztárpár házassága, vagy éppen örömködtek rajta, esetleg Katát szapulták. Most megjelent egy új kommentelő-fajta: aki a műsorvezető izmos felsőtestére csorgatja a nyálát. Máris Kata helyébe lépnének?

Sosem számított éppen férfiideálnak, persze azért elbújnia sem kellett a kíváncsi szemek elől rémségében Hajdú Péternek. Mindig is volt egy kis pocakja, de az vesse rá az első követ, akinek az ő korában nincsenek a súlyával problémái. Most azonban rengeteget fogyott, egyrészt tudatosan, másrészt pedig nyilván házasságának válsága miatt is. A súlyvesztéssel együtt pedig egy egészen új dolgot is megtapasztalhat, Facebook-oldalát elárasztották az epekedő nők hozzászólásai.

Miközben mindenki azzal van elfoglalva, hogy Kata és Peti együtt van-e Cipruson (nincsenek), vagy, hogy de jó lenne, ha kibékülnének, vagy éppen azzal, hogy Kata milyen álságos asszony, egy pár újfajta színt és szellemiséget is hozó hozzászóló is megjelent a műsorvezető képei alatt. Ők elsősorban hölgyek, s vígan ünneplik Kata ideiglenes távollétét és Peti szépre edzett felsőtestét. Hogy ez csak nekünk új, vagy Hajdúnak is, nem tudjuk, mindenesetre mókás, hogy hirtelen ilyen sok hölgy teszi a szépet a műsorvezetőnek.

„Fantasztikusan jó alakod lett, Péter! Ejha! Kicsit most én is elbambultam. Bocs." – írta egyikük, míg mások szerint Hajdú egyszerűen csinos, jól néz ki, komoly a teste. De van olyan is, aki már egyből gyerekestül, Noncsival és Dávidkával együtt fogadná örökbe a jó apát és szomorú férjet: Azta de jól néz ki Apa és azok a gyerekek – például így.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

life.hu

5+1 munkakör, ami a következő 25 évben teljesen megszűnhet

likebalaton.hu

Négy évszakos Balaton – Tóth Balázs: karácsonykor is sorjáztak a foglalások

she.life.hu

Másfél éve nincs pasim. Mégis, hogyan kaphattam hüvelygombát?

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter újabb kérésére mondtak nemet a pártok

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

origo.hu

Meghalt 99 éves korában Mussolini titokban született lánya

vg.hu

Home office-ban van? Így alakul a távmunka költségtérítése

she.life.hu

Ezt az 5 dolgot ki nem állhatják a pasik a nőkben

mandiner.hu

Arcod, amikor a baloldal miniszterelnök-jelöltje doktorrá avat (videó)

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 18.: fontos kérdéseknek a végére teszünk pontot, lelkileg megújulunk

origo.hu

Elárverezik a földön kívüli fekete gyémántot, az Enigmát - képek