Celeb

Új szerelmével is gyereket tervez Steiner Kristóf

Bors

2016. július 8. péntek 14:00

Időről időre megírják az újságok, hogy Steiner Kristóf gyereket akar, s ő lassan öt éve ugyanazt válaszolja, nevezetesen, hogy semmi előrelépés nincs az ügyben.

Mégis szívesen beszél róla, hátha így előre tudja mozdítani a dajkaanyaság, a melegek örökbefogadásának és a szivárványcsaládok elfogadásának ügyét.

– Ami engem illet, világéletemben bizonyos voltam abba, hogy szeretnék gyermeket. Ez persze nem azt jelenti, hogy önmagamnak és a világnak hazudva beállok „álheterónak", és feleségül veszek egy nőt, akit becsapva családot alapítok. Mindezt inkább úgy képzeltem el, hogy bármekkora követ megmozgatok, bárhová elutazom, és bármilyen opcióra nyitott vagyok – legyen szó leszbikus párral való megosztott gyermekfelügyeletről, külföldön mesterségesen megtermékenyített dajkaanyáról vagy épp örökbefogadásról – mondta Kristóf, aki azt is elárulta, Izraelben sem könnyebb a jogi helyzet ez ügyben, mint Magyarorzságon.

Egy bébinek ugyanis itt is ott is csak egyetlen férfi gyámja lehet, vagyis a szerelmesek másik tagja nem lehet hivatalosan is a kicsi szülője.

Steiner felhozta példaként Madonnát és Angelina Jolie-t, akik harmadik országból fogadtak örökbe babát. Kristóf azt mesélte, ezek a sztárok sem a pénzüknek, hanem a kapcsolatrendszerüknek, a kitartásuknak és az akkor még érvényben lévő jogi kiskapuknak köszönhetik, hogy gyarapodott a családjuk. Ma már ezek a lehetőségek sem állnak fennt, pláne nem meleg pároknak.

– Amikor erre rájöttem, magamba roskadtam. Éveken át napi szinten tartottam a kapcsolatot ügynökségekkel – mondta Kristóf, aki csak a törvényes utat választaná.

Ugyanakkor hisz abban, hogy soha nem történik semmi véletlenül. Fél éve vált el és ah minden a tervek szerint alakult volna, előző férjével már lett volna egy, de talán több gyerekük is, akiket biztosan megviselt volna a válás...

Kristóf három hónapja ismerkedett meg Nimrod Dagannal, az izraeli nemzeti színház színészélvel, aki hat darabban játszik, kettőben próbál. Kristóf vegán főzőkurzusokat tart, könyvbemutatókra jár, tárgyal, rengeteget utazik.

– Így most azzal vigasztalódom, hogy talán a sors akarta így, és majd akkor valósul meg a gyermekvállalás, amikor valóban eljön az ideje – folytatta. Nimrod egyébként tíz évvel fiatalabb Kristófnál, vagyis 25 éves, és bár szeretne ő is apa lenni, pár évet még várna a családalapítással.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

feol.hu

Kigyulladt egy szemétledobó Székesfehérváron, 30 embernek kell elhagynia a lépcsőházat

origo.hu

Életveszélyes állatok lepték el az ausztrál partokat

origo.hu

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Dacia

mandiner.hu

Franciaországban februárban fokozatosan feloldják a korlátozásokat

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Dánia szorosan nyert a kulcsjátékosait elveszítő Izland ellen

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat