Celeb

Szexragadozók várják rajongóikat a sztáröltözőben

Bors

2016. július 17. vasárnap 09:45

Sikongató lányok a nézőtéren, akik bármit megtesznek, hogy kedvencük közelébe férkőzzenek. Hát még ha a sztárral intim közelségbe kerülhetnének… Végül is mi folyik a koncertek után a hírességek öltözőjében?

Igaz az, hogy a sztárok nagykanállal falják az életet – és a nőket? Valóban fékeveszett orgiák zajlanak a hangfalak mögött a rajongókkal?

A héten egy magyarországi eset borzolta a kedélyeket, szerencsére itt hamar kiderült, ilyesmiről nem volt szó. A Balaton Soundon történt zűrös dolgok csak a figyelmet irányították arra, végül is milyen kapcsolatban vannak, lehetnek általánosságban véve a zenészek és rajongóik.

Nos, elöljáróban el kell mondani, valóban vannak zömmel fiatal lányok, akik bármire képesek, hogy annak az előadónak a kedvére tegyenek, akibe minden szépet, jót hajlamosak belelátni, akitől azt remélik, ha megszerzik, meg is tarthatják. Sokan gondolják azt, fékeveszett drogos orgiák zajlanak nonstop az öltözőkben. Tény, van példa erre bőven. De az is előfordul, hogy tartós kapcsolat, valódi szerelem születik a híresség és rajongója között. A szakértő azt is elmondja: külföldön ez a bizonyos sztárkultusz sokkal vadabb formákban jelenik meg, mint Magyarországon, ahol minden látszat ellenére még mindig szelídebb mederben folynak a dolgok…

A skalpgyűjtő: Jared Leto

Igazi „partiállatnak” tartják a 30 seconds to Mars énekesét, aki egy talkshow-ban bevallotta, amit mindenki tudott róla: imádja az őrült rajongókat, akik a backstage előtt tobzódnak. Szinte büszkén vallotta be, a csinos lányokat bizony szívesen hívja be a konténerébe. Nem lehet tudni, hány rajongójával került intim viszonyba –ő maga sem emlékszik rá –, annyi bizonyos, hogy ez a szám négyjegyű. Sokak szerint ő lehet a skalpgyűjtés rekordere.

A hírhedt: Pete Doherty

Az angol rockénekes öltözőbéli botrányai nemcsak a pletykarovatok élén szerepelnek, hanem a bűnügyi tudósításokban is. Doherty leg­inkább azért vált hírhedtté, hogy rászoktatta Kate Mosst a drogozásra. A férfi a kábítószer rabja, sokszor nem is emlékszik rá, mit csinál. Volt, hogy két ismeretlen lánnyal ájultan találtak rá egy fellépése után meztelenül az öltözőjében. Túladagolták a drogot. 

A szexragadozó: Robbie Williams

A sztárvilág első számú szexragadozója kétségkívül Robbie Williams. Drog, szex, rock and roll! Így lehetne jellemezni az énekes életét addig a pillanatig, amíg meg nem nősült. Robbie már a színpadon elkezdte az őrjítést, minden fellépésén csókolózott valakivel a színpadon, és mint kiderült, külön embert tartott arra, aki lányokat hajtott fel neki az öltözőjébe. Budapesti koncertjén lakókocsijának nem volt bejárata: később kiderült, egy titkos, inkább ablaknak, mint ajtónak nevezhető nyíláson mehettek be a vendégei. Egy tanú akkori beszámolója szerint olyan sötét volt, hogy semmit sem lehetett látni…

Nem csak a lányok kezdeményeznek

Magyarországon, minden látszat ellenére, jobbára csak egy közös fotót remél kedvencével a legtöbb rajongó. Külföldön azonban a lányok ugrálnak azért, hogy bejussanak kedvenc énekesükhöz, tudván, hogy drogozás és szex vár rájuk. 

– Magyarország kis ország, nincsenek világsztárjaink, így a rajongás is más fokon mutatkozik meg. A hazai celebek is visszafogottabban viselkednek. A világhírű rocksztárok nem csinálnak titkot abból, hogy falják a rajongókat, ezzel még fel is bátorítják őket – magyarázta Kerekes Eszter pszichológus.  – Az is meglepő, hogy a férfi sztárok hajlamosak beleszeretni rajongóikba. A férfiak ugyanis bóknak veszik, ha egy nő kopogtat az öltözőjük ajtaján, megkönnyítve ezzel a helyzetüket. 

A szakértő szerint nem igaz, hogy azért, mert a rajongók könnyű prédának számítanak, nem kellenek „komolyan” a férfi hírességnek. – Egy férfi akkor érzi jól magát a párkapcsolatban, ha azt érzi, egyedi, és pótolhatatlan. Önbizalmát és egóját folyamatosan növelnie kell a nőnek. 

További cikkek

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Könnyes búcsú! Így gyászolják gyermekei Csollány Szilvesztert

likebalaton.hu

Megérkezett Vörsre Kele, Magyarország első gólyája

life.hu

"Úgy döntöttünk, hogy megszakítjuk házastársi kapcsolatunkat" - Megdöbbentő hírt közölt a királyi család

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor európai konzervatív pártvezetőkkel tárgyal hétvégén

zaol.hu

Piros bikiniben pihent a jakuzziban a hévízi szépség

origo.hu

Elrontott plasztikai műtét miatt évek óta nem tudja lecsukni a szemeit egy férfi

vg.hu

Nagy rohamra számítanak a boltok február elsején

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

life.hu

Ez a hatóanyag gyorsítja a koronavírusból való felépülést: gyógyszertárakban vény nélkül kapható

origo.hu

Kiintettek egy horrorkaravánt az M3-ason, ilyen rakományt még a rendőrök is ritkán látnak - fotók