Celeb

Szexragadozók várják rajongóikat a sztáröltözőben

Bors

Létrehozva: 2016.07.17.

Sikongató lányok a nézőtéren, akik bármit megtesznek, hogy kedvencük közelébe férkőzzenek. Hát még ha a sztárral intim közelségbe kerülhetnének… Végül is mi folyik a koncertek után a hírességek öltözőjében?

Igaz az, hogy a sztárok nagykanállal falják az életet – és a nőket? Valóban fékeveszett orgiák zajlanak a hangfalak mögött a rajongókkal?

A héten egy magyarországi eset borzolta a kedélyeket, szerencsére itt hamar kiderült, ilyesmiről nem volt szó. A Balaton Soundon történt zűrös dolgok csak a figyelmet irányították arra, végül is milyen kapcsolatban vannak, lehetnek általánosságban véve a zenészek és rajongóik.

Nos, elöljáróban el kell mondani, valóban vannak zömmel fiatal lányok, akik bármire képesek, hogy annak az előadónak a kedvére tegyenek, akibe minden szépet, jót hajlamosak belelátni, akitől azt remélik, ha megszerzik, meg is tarthatják. Sokan gondolják azt, fékeveszett drogos orgiák zajlanak nonstop az öltözőkben. Tény, van példa erre bőven. De az is előfordul, hogy tartós kapcsolat, valódi szerelem születik a híresség és rajongója között. A szakértő azt is elmondja: külföldön ez a bizonyos sztárkultusz sokkal vadabb formákban jelenik meg, mint Magyarországon, ahol minden látszat ellenére még mindig szelídebb mederben folynak a dolgok…

A skalpgyűjtő: Jared Leto

Igazi „partiállatnak” tartják a 30 seconds to Mars énekesét, aki egy talkshow-ban bevallotta, amit mindenki tudott róla: imádja az őrült rajongókat, akik a backstage előtt tobzódnak. Szinte büszkén vallotta be, a csinos lányokat bizony szívesen hívja be a konténerébe. Nem lehet tudni, hány rajongójával került intim viszonyba –ő maga sem emlékszik rá –, annyi bizonyos, hogy ez a szám négyjegyű. Sokak szerint ő lehet a skalpgyűjtés rekordere.

A hírhedt: Pete Doherty

Az angol rockénekes öltözőbéli botrányai nemcsak a pletykarovatok élén szerepelnek, hanem a bűnügyi tudósításokban is. Doherty leg­inkább azért vált hírhedtté, hogy rászoktatta Kate Mosst a drogozásra. A férfi a kábítószer rabja, sokszor nem is emlékszik rá, mit csinál. Volt, hogy két ismeretlen lánnyal ájultan találtak rá egy fellépése után meztelenül az öltözőjében. Túladagolták a drogot. 

A szexragadozó: Robbie Williams

A sztárvilág első számú szexragadozója kétségkívül Robbie Williams. Drog, szex, rock and roll! Így lehetne jellemezni az énekes életét addig a pillanatig, amíg meg nem nősült. Robbie már a színpadon elkezdte az őrjítést, minden fellépésén csókolózott valakivel a színpadon, és mint kiderült, külön embert tartott arra, aki lányokat hajtott fel neki az öltözőjébe. Budapesti koncertjén lakókocsijának nem volt bejárata: később kiderült, egy titkos, inkább ablaknak, mint ajtónak nevezhető nyíláson mehettek be a vendégei. Egy tanú akkori beszámolója szerint olyan sötét volt, hogy semmit sem lehetett látni…

Nem csak a lányok kezdeményeznek

Magyarországon, minden látszat ellenére, jobbára csak egy közös fotót remél kedvencével a legtöbb rajongó. Külföldön azonban a lányok ugrálnak azért, hogy bejussanak kedvenc énekesükhöz, tudván, hogy drogozás és szex vár rájuk. 

– Magyarország kis ország, nincsenek világsztárjaink, így a rajongás is más fokon mutatkozik meg. A hazai celebek is visszafogottabban viselkednek. A világhírű rocksztárok nem csinálnak titkot abból, hogy falják a rajongókat, ezzel még fel is bátorítják őket – magyarázta Kerekes Eszter pszichológus.  – Az is meglepő, hogy a férfi sztárok hajlamosak beleszeretni rajongóikba. A férfiak ugyanis bóknak veszik, ha egy nő kopogtat az öltözőjük ajtaján, megkönnyítve ezzel a helyzetüket. 

A szakértő szerint nem igaz, hogy azért, mert a rajongók könnyű prédának számítanak, nem kellenek „komolyan” a férfi hírességnek. – Egy férfi akkor érzi jól magát a párkapcsolatban, ha azt érzi, egyedi, és pótolhatatlan. Önbizalmát és egóját folyamatosan növelnie kell a nőnek. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171225_auto_resized.jpg
origo.hu

Körtemelleit és feszes fenekét mutogatja a folyamatosan meztelenkedő álomnő - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27603_resized.jpg?avcount=1714476009
origo.hu

Nem bír leállni luxusélete mutogatásával Berki Mazsi - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175912_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szuper hírt jelentett be Marco Rossi: ezt mindenkinek látnia kell

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173853_auto_resized.jpg
vg.hu

Betelt a pohár Varga Mihálynál: pénzt kért az EU-tól, de nem adtak – a déli határra vinné az uniós biztost

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174492_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27598_resized.jpg?avcount=1714476009
origo.hu

Fontos hír érkezett III. Károly király egészségügyi állapotáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166219_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176294_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kandász Andrea elárulta: ez az olcsó utazás titka - Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714476009
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176007_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/SBjy7OM_JiYPPBBPhakm4VuN2LmTwQCgsGzs-x0Dsis/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExZGIyMmQ2OGZkMTRlNjRhZmZiMzE2ZWZhYmJiYzEy.webp
Emlék

Egészen elképesztő: így néz ki az 50 éve elhunyt Szécsi Pál sírja

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/9HGLOmFn8F5UDFne4_pMzjnHUQzg5KGPMESeUk-k5BI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MwMjA2MTRhNDhhODRlZjI5ZjVmMDUwNzBjYjQzMGI0.webp
Lakodalom

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!