Celeb

Szexkelléke buktatta le Bódi Sylvit

O. Zs.

2016. július 29. péntek 05:10

Az egykori nyuszilányt a csomagja miatt kapták ki a sorból, és kísérték egyenesen az egyik kihallgató szobába a csomagjaival együtt. A hivatal emberei nem akarták a koffer kipakolását a többi utas haladásának rovására, illetve szeme láttára végezni, miután  Sylvi egyik böröndjében gyanús tárgyat jelzett az átvilágítóberendezés.

– A volt modell a hosszú útra magával vitt egy bilincset is, amit a fürdőruhái közül halásztak elő a tágra nyílt szemű  vámosok. – mesélte a Borsnak az egyik reptéri dolgozó. – Ledöbbentek amikor  a bikinik közé rejtve egy női rendőrjelmezt is találtak.

Bár ilyen felszerelés nagyjából minden szexboltban, vagy partykellékesnél beszerezhető akárki számára, a reptér emberei nem hittek Sylvinek. Informátorunkat megerősítette maga a modell is, az interneten közzé is tette a reptéri affér jegyzőkönyvét, a képhez padig a történetet is mellékelte.

„Hiába magyaráztam a tradíciónkról, mely szerint a bulik közepén mindig megjelenünk rendőrnő szerkóban. Nem sikerült őket meggyőznöm, hogy bilincs nélkül nem lehetek igazi rendőrnő. Abban megegyeztünk, hogy a hazafelé úton visszakapom” – kommentálta a fiaskót közösségi oldalán Sylvi.

Persze a mindig mindenbe belekötő kommentelők fantáziája most is belódult. Hozzászólásaikban többen is biztosra veszik, hogy a Sylvi által emlegetett beöltözős szörfös buli valójában egy hatalmas szexpartit takar. „Annyira bírom amikor vadidegen emberek jobban tudják, hogy én mit gondolok és érzek” – zárta a témát rövidre a nyuszilányból lett rendőrnő.

Charter party

Európában a tengerparti üdülőhelyeken csak néhány éve kezdett elterjedni a szállodák és utazási irodák programkínálatában az úgy nevezett charter party.Az efféle rendezvények a parttól távol haladó, vagy éppen lehorgonyzott bulihajók fedélzetén zajlanak. Hogy ne csak a táncról és az italozásról szóljon egy ilyen hajókázás, ezért manapság bajusz-, kalóz-, és mindenféle mókás tematikára épülő beöltözős murit takar a charter party.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meg akart lógni az igazoltatás elől egy somogyi autós, az abroncsaitól a rendőrök is elképedtek

sport.mandiner.hu

Már megint a svédeknek kedvezett a "végső visszaszámlálás"!

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

nemzetisport.hu

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

life.hu

"Úgy döntöttünk, hogy megszakítjuk házastársi kapcsolatunkat" - Megdöbbentő hírt közölt a királyi család

origo.hu

Újra látták a rejtélyes kiskunsági fekete párducot

life.hu

Döbbenet: ez a gyönyörű nő lehet Vilmos herceg szeretője - Fotó

origo.hu

Varga Mihály: Az eddiginél magasabb kamatprémiumot fizet a Prémium Magyar Állampapír