Celeb

Lányba szerelmes az Alkonyat főszereplőnője

Bors

2016. július 28. csütörtök 23:00

Kristen Stewart híresen zárkózott, ha a magán­életéről van szó. Amikor együtt volt Robert Pattinsonnal, akivel az Alkonyat forgatásán ismerkedett meg, akkor sem beszélt szívesen a privát dolgaikról, sőt gyakorlatilag nem is lehetett együtt látni őket, csak a vörös szőnyeges eseményeken mosolyogtak egymás mellett kényszeredetten.

Forrás: AFP

Amióta Kristen lányokkal bonyolódik romantikus kapcsolatba, ugyancsak tartózkodó, de legalábbis eddig nem válaszolt egyértelműen az ezzel kapcsolatos kérdésekre, viszont nem is bujkált a fotósok elől.

A 26 éves színésznő most megtörte a csendet és őszintén feltárta érzelmeit az ELLE UK magazinnak adott interjúban. A sztár úgy érzi, megtalálta a boldogságot személyi asszisztense, Alicia Cargile mellett.

– Nagyon szerelmes vagyok a barátnőmbe. Szakítottunk már párszor, de mindig visszatalálunk egymáshoz. Amikor legutóbb összejöttünk, azt éreztem: istenem, újra élek – vallott szerelmet az újság hasábjain keresztül kedvesének a színésznő, aki nyíltan beszélt arról is, miben változtatta meg őt, hogy nőkkel kezdett randizni.

Kristen visszaemlékezett azokra az időkre, amikor még férfiakkal volt együtt: görcsösen próbált titkolózni és bujdokolni, mert úgy érezte, a bulvár úgyis csak bábukká alakítaná őket, és kedvére játszadozna velük, ő pedig tehetetlenül szemlélné, hogy a szerelme a nyilvánosság előtt valami teljesen más formát öltene. Amikor azonban lányokkal kezdett randizni, kénytelen volt vállalni a dolgot, és nem rejtőzködni folyamatosan, máskülönben úgy tűnt volna, szégyelli, hogy saját nemé-hez (is) vonzódik.

Azóta, hogy változtattam a hozzáállásomon, kinyílt előttem a világ: sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok így – részletezte érzéseit Kristen, aki ma már fesztelenül képes a világ elé tárni boldogságát.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

ripost.hu

Nádai Anikó babát vár – Weisz Fanni hiába próbálkozott, ezt mondta 4 éve

life.hu

Hivatalos adatok: ennyien fertőződtek és haltak meg az elmúlt 24 órában

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

teol.hu

Mit tegyünk, hogy ne fagyjon be kedvenceink ivóvize?

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

ripost.hu

Exkluzív interjú adott Csuti: „A lelkem összetört”

vg.hu

Az ózonterápia is sikeres lehet a koronavírus kezelésében

origo.hu

Metró alá löktek egy nőt, azonnal szörnyethalt

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?