Celeb

Damu: imádkoznom kell Edináért

F. Zs.

2016. július 2. szombat 09:00

<p>A színész homályosan fogalmaz ugyan, de egyértelművé teszi, hogy gyomorvérzéssel kórházba szállított felesége állapota aggasztó.</p>

Damu Edina a jelek szerint továbbra sem vigyáz magára, erről árulkodik, hogy az asszonyt a napokban rohammentő szállította a Szent Imre Kórház sürgősségi osztályára.

A Ripost értesülései szerint Edina hirtelen lett rosszul, és olyan komoly tüneteket produkált, hogy a mentők nem tudtak az otthonában segíteni rajta, ezért került az egészségügyi intézménybe. A kiszivárgott hírek szerint gyomorvérzést diagnosztizáltak nála, ami veszélyes kórkép, ha az orvosok nem tudnak gyorsan cselekedni, halálos is lehet. 

– A családdal azt beszéltük meg, hogy nem mondok semmi konkrétumot Edina egészségi ál­lapotával kapcsolatban – nyilatkozta a Borsnak Edina válófél­ben lévő férje, Damu Roland.

– A feleségem, a gyermekem édesanyja megérdemli, hogy ne csámcsogjanak az állapotán. Annyit mondhatok el, hogy imádkozni kell a feleségem életéért. Ahogy annak idején a kislányunk, Maya életéért is sokan mondtak el egy imát, most az anyukájának is nagy szüksége van erre.

Mint arról a Bors is többször beszámolt, Damu Edina súlyos al­koholproblémákkal küzdött a terhessége alatt, ezért gyámság alá he­lyezték, a kislányukat az asszony nővére neveli. Damu Roland rendszeresen látogathatja a kicsit, aki 3,7 kiló, vagyis a jelek szerint szépen fejlődik, az édesanyja viszont úgy fest, képtelen egyenesbe jönni. Az orvos véleménye szerint nagyon súlyos állapotba kerülhet, akinek gyomorvérzése van. 

– Az alkoholbetegeknél nem ritka kórkép a nyelőcső alsó részének visszeressége, ezek az erek pedig könnyen kilyukadhatnak – magyarázza dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus. – Ezt nevezi a köznyelv gyomorvérzésnek, de valójában az elvékonyodott nyelőcső vérzik. Ez a kórkép végzetes lehet még akkor is, ha kórházi körülmények között kezelik a beteget – teszi hozzá a szakember.

Damu Roland mindennap ér­deklődik a családnál, hogy naprakész legyen a felesége állapotáról. 

– Bár már nem szerelmi a vi­szonyunk, mégis nagyon aggódom érte, a gyermekem édesanyja. Remélem, ő is olyan erős lesz most, mint a kicsink három hónappal ezelőtt. És akkor nem lesz baj.

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

likebalaton.hu

Ez az amerikai sorozatsztár forgatott a keszthelyi kastélyban

life.hu

5 észszerű és hasznos újévi fogadalom, amit érdemes betartanod

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

kisalfold.hu

Negatív rekord - mutatjuk az új fertőzöttek számát egyetlen nap alatt megyénkben

origo.hu

Különös tevehibrideket ábrázolnak az iraki templom falain

vg.hu

Diplomáciával próbálják megelőzni az ukrajnai háborút

life.hu

Ebben az 5 csillagjegyben születnek a legtehetségesebb emberek

nemzetisport.hu

NB I: Örülnék, ha állandó bajnokesélyes lenne a Puskás Akadémia – Hornyák Zsolt

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete

origo.hu

Óriási fordulat a kínai okostelefon-piacon