Celeb

Civil ruhás zsaruk szállták meg Lajcsi birtokát

Bors

2016. július 7. csütörtök 05:30

Szinte hazajárnak a rendőrök Galambos Lajoshoz. Szerda hajnalban nyolc civil ruhás jelent meg a zenész boldogasszonypusztai házánál. A kertkapu kinyílt, csengetniük sem kellett.

Forrás: Fejér Bálint

Teljes a zűrzavar Galambos Lajos körül. Az elmúlt közel egy évben az áramlopási és vesztegetési ügy miatt adták a rendőrök egymásnak a boldogasszonypusztai birtok kilincsét, most gyerekverési ügyben vizsgálódnak. Szerda hajnalban ismét egy csapat nyomozó érkezett a házhoz.  

– Kora reggel, 6.20-kor fékeztek le a kocsik a birtok előtt – számolt be a Borsnak egy szemtanú.

– Civil ruhások voltak, és szerintem nem azok, akik a lopási ügyben eddig eljártak. Lassan névről ismerjük őket, olyan sokat vannak itt. A szerda reggel érkezettek keresték a bejáratot, tébláboltak, aztán egyszer csak kinyílt a birtok vaskapuja, és autóstól behajtottak. Vagy három órán keresztül bent voltak, majd a bébiszitter kocsiját követve, konvojban elhajtottak. Nem tudni, mi után kutakodtak – közölte az informátor.

Galambos Lajos az áramlopási és vesztegetési ügye mellett most már egy gyermekverési botrányban is érintett. Mint arról a Bors elsőként beszámolt, az elmúlt hét végén fiatalok egy csoportja bemászott Lagzi Lajcsi boldogasszonypusztai birtokára, ahol kinyitotta az ott lévő halastó egyik zsilipjét, hogy a vízben pancsoljon. A fiúkat Lajcsi és társa, Csendes Csaba lefülelte, a gyerekek állítása szerint megverték őket, de a zenész ezt határozottan tagadja. Lajcsi azt állítja, hogy őt ütötte meg az egyik gyerek apja, és hogy bizonyítani tudja az igazát, sérüléseiről látleletet is vetetett. Az összetűzés nem jött jól Galambosnak, mivel hatósági eljárás folyik ellene a lopási és vesztegetési bűncselekmény ügyében. Ha kiderül, hogy akár egy ujjal is hozzányúlt ahhoz a gyerekhez, aki még nem töltötte be a 14. életévét, ismét börtönben találhatja magát. Kérdésünkre, hogy ezúttal miért szállta meg a birtokát egy csapat rendőr, azt válaszolta, hogy a zsiliprongálás ügyében jöttek.

– Igen, voltak itt rendőrök, én hívtam őket – nyilatkozza a Borsnak Galambos Lajos.

– Megnézték a kerítést, ahol bemásztak hozzám a tinédzserek, lefényképezték a helyszíneket, szóval végezték a dolgukat. Hallottam, hogy az egyik fiú azt nyilatkozta, hogy nagyon megijedt – mesélte a zenész, majd rövid csend után hozzátette:

– Őszintén mondom, hogy ko­molyan sajnálom, hogy megijesztettem. Megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőrkapitányság sajtóosztályát is, hogy arról érdeklődjünk, a nyomozás milyen stádiumban van, de meglepő választ kaptunk: nem az ő embe­reik jártak Lajcsinál. Ha viszont nem ők, akkor nem a gyerekbántalmazás ügyében vizsgálódnak. Mint ismeretes, az áramlopási és vesztegetési ügyet Komáromból Fejér megyébe helyezték át…      

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

life.hu

Ismert tévés oldalán vigasztalódott Csuti, többen is látták őket a Margitszigeten

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

life.hu

Hétvégi horoszkóp (január 22-23.): tartogatnak némi jóleső izgalmat a következő napok

magyarnemzet.hu

Őrizetbe vették a legismertebb francia LMBTQ-szervezet alapítóját

kemma.hu

Vonaton támadt a rabló: Tatabányán szállt fel és veréssel fenyegetőzött

origo.hu

Generációs kapcsolatot mutattak ki a dohányzás és a testzsír között

nemzetisport.hu

Kézi Eb: „Hogy mennyi védésem volt!?” – a holland nyerőembernek el kellett kéredzkednie a munkából

vg.hu

Közel kétezer, az oltást elutasító orvost függesztettek fel Olaszországban

haon.hu

Majdnem tragédiával végződött a magyar énekesnő vacsorája

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

nemzetisport.hu

Női kézi NB I: tartalékosan győzött a Siófok a Fehérvár ellen

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján