Celeb

Már a negyedik gyereket tervezi Gáspár Laci

Bors

Létrehozva: 2016.06.12.

<p>A klasszikus családmodell néhány sztár számára ismeretlen fogalom, még jó, hogy észben tudják tartani, melyik gyereküknek ki az anyukája vagy épp apukája. Bár Eddie Murphy lehet, hogy nem tudna villámválaszt adni a kérdésre.</p>

Forrás: Végh István

Szerelem, rózsaszín köd, családalapítás. Általában ez a sorrend, ha valakit még termékeny időszakában talál el Ámor nyila, azonban vannak olyan sztárjaink, akik túl sokszor sétálnak bele a rózsaszín ködbe, és amerre járnak, utódokat hagynak hátra. Gáspár Laci minden feleségének ajándékoz egy gyereket, Gesztesi Károly is három asszonyt tett anyává, Hugh Grant két nő között őrlődik, de addig is, amíg végleges döntést hoz, gyerekeket gyárt, Eddie Murphyről nem is beszélve.

Kate Winslet

Az amerikai színésznő nagyon családcentrikus, csak épp a férfiakkal nincs szerencséje. Kate 2000-ben lett először anya, akkori férjével, a nem éppen sármos Jim Therapletonnal izgatottan várták Mia lányuk érkezését. A házasságuk azonban nem bírta ki a hangos babasírást, egy évvel később elváltak. Kisfia, Joe már Sam Mendes rendezőtől született, míg Bear apukája a harmadik férje, Ned Rocknroll.

Hugh Grant

Az amerikai színész nem kapkodta el a fészekrakást, és ha már ötven­egy évesen lett először apa, hát alaposan belehúzott az utódgyártásba. A sztár a nősüléshez ugyan nem kapott kedvet, és valójában a babázáshoz sem, de szeretői ügyesen kijátszották az éberségét. Először a tőle tizenkilenc évvel fiatalabb, kínai Tinlang Hongtól született egy lánya, majd teherbe ejtett egy svéd producert, Ana Elisabetet, de a terhesség hírére visszavonulót fújt, és Tinlang karjaiban keresett vigaszt. Pechjére Tinlang is újra várandós lett, így a két asszony egy időben várta Grant gyermekeit, vagyis a 2012-es esztendő igencsak termékenynek bizonyult az életében. A mérleg tehát a következő: három gyerek, két anyától, házasság nélkül.

– Nem vágytam az apaságra, nem volt központi kérdés az életemben, hogy lesz-e, és ha igen, mikor gyermekem. A sors alakította így az életem – nyilatkozta Hugh, aki közel egymáshoz vásárolt házat gyermekei anyjának.

Eddie Murphy

Kilenc gyerek, négy asszony. Az amerikai sztár – sorban kilencedik csemetéje – idén májusban jött világra Paige Butcgertől. 

A pici az Izzy Oana nevet kapta. Eddie élete szokványosan indult. Megismerte Nicole Mitchellt, összeházasodtak és öt gyermeket vállaltak. A színész azonban nem ismerte a hűség szót, ezért asszonya lapátra tette, így egyik nő karjaiból a másikba sétált. Paulette két kis Murphyt ajándékozott a színésznek, majd Eddie a Spice Girls-sztárral, Melanie Brownnal randizgatott. Az énekesnő terhes lett, de a sztár csak a DNS-vizsgálat után vállalta a gyereket, akivel sokáig a kapcsolatot sem akarta tartani. Most úgy néz ki, Murphy kiegyensúlyozott életet él Paige mellett.

– Azzal nem lesz gondom, ki vigye tovább a nevemet – viccelődött Eddie, amikor egy újságíró rákérdezett a fészekaljnyi utódra.

Gesztesi Károly

Az ötvenhárom éves színész valószínűleg még nem hallott a tudatos családtervezésről, mert elég kusza családfát telepített maga köré. Első asszonyától egy fia született, a másodiktól két fia, majd Liptai Claudiától Panka lánya. A vérmérsékletét azonban nem tudta visszafogni, és még javában Claudia férje volt, amikor volt nejével ismét összemelegedett, melynek gyümölcse, Áron kilenc hónap múlva világra is jött. A színész titkolta a félrelépést, de Claudiát nem tudta becsapni. A házasságuk tönkrement. Gesztesit egyébként Máté fia követte a színészi pályán.

Gáspár Laci 

Az énekes semmit nem bíz a véletlenre. Ha tartósan lehorgonyozik egy nő mellett, akkor azzal családot is alapít, majd új családot és még újabb családot. Szám szerint most tart a harmadiknál. Első feleségétől született a nagylánya, a lassan tizenhárom éves Mirike. A kapcsolat nem bírta ki a sztársággá válást, így Laci hamarosan váltott. Második felesége, Reni ajándékozta meg öt éve kisfiával, Lacikával, de a boldogság ezúttal sem tartott sokáig. Az énekes ismét váltott. Harmadik nejével, Nikivel a nyár végére várják Noel fiukat, és úgy tűnik, Niki lehet az az asszony, akivel nem egy, hanem több gyermeket is vállalhat.

– Sajnálom, hogy nem ismertem hamarabb a feleségem, de sebaj, majd jön a negyedik gyerek, aki kislány lesz, és biztos vagyok benne, hogy Niki szépségét örökli – nyilatkozta a Story magazinnak.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176448_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámai fordulat jöhet a frontvonalon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27611_resized.jpg?avcount=1714510510
origo.hu

Nem bír leállni luxusélete mutogatásával Berki Mazsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170427_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott a titok: ezt teszik Sarolta hercegnővel az osztálytársai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176304_auto_resized.jpg
ripost.hu

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172789_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Kőkemény igazsággal szembesítette az európaiakat egy szőke, kékszemű lány a migránsokkal kapcsolatban (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27612_resized.jpg?avcount=1714510510
origo.hu

Ilyen lesz a megújult valóságshow Gáspár Győzőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166219_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178157_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: váratlanul elhunyt a legendás énekes

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714510510
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175204_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A rajongók elhűltek: fekete-fehér fotóval jelentette be Vilmos herceg a hírt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Dd3fp3ilZsnekI9rHAafHkguTLTvPoyHCt42krMshYE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YjUxYzgwNDU0ZTRmNzViNjQ1NWI4YjA2YTE3MDcx.jpg
Botrány

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nUqVAtNMXZsn0auv75YCiw-exWy8F_w8WMtE1L7l50w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZhZTNjY2FkMDMyZDRkYmFhOWM2Njk0NTAwNmM0ZmRh.jpg
Bocs

Curtis is meglepődött: Durva dolgot csinált Bochkor Király Viktorral - videó