Celeb

Ezt meg ki érti? Válnak, de kettesben utazgatnak Polyák Lilláék 

Bors

Létrehozva: 2016.06.18.

<p>Új párjuk van, mégis együtt töltött egy hetet Tajvanon Polyák Lilla és Homonnay Zsolt. Állítják, külön szobában aludtak.</p>

Több mint egyéves szervezés eredménye, hogy Polyák Lillát és Homonnay Zsoltot meghívták Tajvanra énekelni. Közel tízezres nézőtér, óriási színpad várta őket, ahol nyolcvantagú tajvani zenekar, kórus és balettkar kíséretében léptek fel. De nem lehet szótlanul elmenni amellett a tény mellett, hogy időközben a házaspár szakított. 

Amikor a turnét egy éve el­kezdték szervezni, még senki sem tudta, hogy véget ér Lilla és Zsolt házassága. Ma már nem élnek együtt – igaz, a fiaik és a munkájuk összeköti őket –, de nem lehetett könnyű kettesben úgy turnézni, hogy egy hétig össze voltak zárva egy távoli országban.Ezt meg ki érti? Válnak, de kettesben utazgatnak Polyák Lilláék.

– Megérkezett a meghívás, és nekünk el kellett döntenünk, hogy elvállaljuk-e – mondta a Borsnak Lilla. – Átbeszéltük, és úgy határoztunk, hogy tudunk együttmű­ködni, és egy ilyen lehetôséget nem hagynánk ki. Dolgozunk úgy, ahogy eddig. Az volt a különbség, hogy két szobát kértünk az eredeti egy helyett. Ennyi módosult a szerződésünkben. Sikerült rendezni a viszonyokat, jól eltöltöttünk egy hetet együtt, úgy, mint bármelyik másik kollégával, akivel hasonlóan gondolkodunk, hasonló a humorunk. Jól működő kollegiális a viszonyunk.

Ma már az sem titok, hogy mindketten új párra leltek az Operettben. Lilla Gömöri András Mátéval él, Zsolt pedig az egyik táncossal, Anitával. Nekik sem lehetett könnyű elengedni a kedvesüket a volt házastárssal. – Biztos, hogy nem volt neki könnyű ez a hét – folytatja Lilla. – De egy jó kapcsolat a bizalomra épül. Neki napról napra meg kellett élni, hogy a gyerekeim apja része az életünknek. Ahogy az ő párjának is. Ha már így alakult, akkor törődjünk bele, és éljünk gyűlölködés, haragtartás, egymásra mutogatás nélkül. A boldogságban hiszek, ha egymásnak ezt nem tudjuk megadni, akkor találjuk meg azt, akitől igen. Úgy néz ki, én megtaláltam, és ehhez ragaszkodom is foggal-körömmel! A gyerekek, akik szerencsére mindkettőnk új párjával jól kijönnek, így sérülnek legkevésbé. Máté tisztában volt azzal, hogy neki nem lesz könnyű ez a hét. De folyamatosan beszéltünk, hiányoztunk egymásnak. Nem volt benne olyan faktor, hogy valami újra kezdődhetne. Új, másfajta viszonyt alakítottunk ki, amiben igyekszünk jól létezni. Úgy, mint volt társak, akik egyetértésben nevelik a gyerekeiket.

Az egzotikus fellépés óriási siker volt. A távol-keleti ország lakóit is elvarázsolta az egykori házaspár. – Főként operaáriákat énekeltek a mûvészek, de nekünk köszönhetôen nyomokban fellelhetőek voltak musicalek is – mesélte lelkesen Lilla. – Rajtunk kívül volt olasz szoprán, brazil tenor, holland bariton, örmény mezzoszoprán, amerikai szoprán. A repertoárunkon szerepeltek dalok a Macskákból, a Fantomból, a Jézus Krisztus szuper­sztárból is. Egy hetet töltöttünk Tajvanon, pontosabban abból egy-egy napot repültünk. Miután megérkeztünk, eldőltünk, kiütött az idôeltolódás. Hétköznap próbáltunk, szombat, vasárnap felléptünk. De tudtunk azért nézelődni is. Tajvan olyan, mint egy hangulatos óváros. Lilla nyitott az újdonságokra, megkóstolta a helyi ételeket is, de nagy adagot azért biztonsági okokból nem evett.     

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186612_auto_resized.jpg
origo.hu

Óriási bajban a kínai nagyvárosok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27731_resized.jpg?avcount=1714800622
origo.hu

Már az Egyesült Államok sem tagad, itt a háborús beismerés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184870_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fantasztikus örömhírt jelentett be Szinetár Dóra, özönlenek a gratulációk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185977_auto_resized.jpg
vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179298_auto_resized.jpg
life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186434_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Reagált a szakmai stáb és a vezetőség is a Veszprém BL-búcsújára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27730_resized.jpg?avcount=1714800622
origo.hu

Hatalmasat csalódott: megrázó élményeiről mesélt a TV2 sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184251_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 leggyorsabb ebédrecept hétvégére, hogy ne strázsálj a konyhában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186133_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem bántam meg, hogy ezt bevállaltam” – tangás címlapfotón Majka felesége, Majoros Hajni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187114_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Berki Krisztián anyukájának megvan rá az oka, miért nem beszél fiáról az unokáknak, Natinak és Emmának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186663_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ismét igaza lett Baba Vangának: valóra vált, amitől mindenki tartott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/Y5DuMw6ZN8Fpf_JaXvEDTfcL4ZVBU4-9nJDM65SXXU8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU4M2M0NTM2ZDFjYzQwOTA5MTcyZmQ4NDVhM2ZlMmJk.jpg
Dráma

Zokogva vall családi drámájáról a Next Top Model Hungary versenyzője

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ei8-7FRUZQClgmCw88Lrns6uk_lTqIaUz9ts7RR0PvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA5ZGZjNzEyNWZlOTRiNmZhNzQxNzQ5MWY5Mjk4NTNh.jpg
ÉVFORDULÓ

Berki Krisztián anyukájának megvan rá az oka, miért nem beszél fiáról az unokáknak, Natinak és Emmának