Celeb

Rejtélyes foltokkal került elő Alföldi Róbert

Munkatársunktól

2016. május 28. szombat 05:30

Hónapokig külföldön volt, az Armel Operafesztiválra tért haza. Alföldi jobb arcán, nyakán furcsa foltokkal jelent meg a tegnapi tájékoztatón.

Az Armel Operafesztivál történetében az egyik legkülönlegesebb előadást állítja színpadra Alföldi Róbert június 27-én. Eötvös Péter Senza Sangue című operáját először láthatja a magyar közönség, ezelőtt csak Avignonban mutatta be az ottani opera, szintén Alföldi rendezésében. A kétszereplős pszicho­thrillerben egy évtizedekkel ko­ráb­bi gyilkosság túlélője és elkö­ve­tője beszélget.

A darab külön pi­kantériája, hogy a Nemzeti Szín­­ház színpadán mutatják majd be – ez ugyanis Budapesten az egyetlen technikailag és méretben is megfelelő játszótér a darabhoz. Így Alföldi hosszú évek után először tér vissza abba a teátrumba, amit maga is vezetett.

Még a rendező szerint is nehéz darabról van szó, olyan, mint egy ötvenperces film, ahol semmi más nem látszik, mint a két szereplő arca. És ha már arc, az operafesztivál sajtótájékoztatóján éppenséggel Alföldi arcán is volt mit csodálni, a színész-rendező ugyanis kisebb-nagyobb kék-zöld-lila-sárga foltokkal jelent meg.

Ezek jobb oldalon a szeme alatti területtől a nyakáig terjedtek, az utóbbin lehetett a legjobban látni. Mintha az arca egy kicsit fel is lett volna dagadva, és még a száját is elferdítette. A szokatlan megjelenésen szinte mindenki meglepődött, de nem csak ez volt furcsa Alföldin. A mára teljesen ősz haját ismét megnövesztette, s kissé mintha le is fogyott volna.

Talán maga is érezte, hogy nincs éppen a topon, még az is lehet, hogy egy kényes fogászati kezelés miatt, Alföldi még a fotósokat is megkérte, csak a sajtótájékoztató közben készítsenek róla felvételeket, külön-külön ne. Szerettük volna megkérdezni, hogy mi okozta a színes foltokat, de a színész csak a rendezésről szeretett volna beszélni.
 

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Exatlon

Monoki Lehel számára a legnagyobb próbatétel a szerettei hiánya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Felfoghatatlan tragédia: Furcsa zajra ébredt a házaspár, a következő percben holtan feküdt egyikük

metropol.hu

Ezt neked is ki kell próbálni: sajtos pogácsa olvasónk ajánlásával

life.hu

Tápai Szabina megszólalt: "A mi házasságunk egy óriási hullámvasút"

magyarnemzet.hu

A baloldal ámokfutásra készül az egészségügyben - videó

heol.hu

Halálos baleset történt a 31-es főúton

origo.hu

Döbbenetes mennyiségű édesvíz került az óceánba egy jéghegy miatt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: koronavírusos a góllövőlistát vezető Kay Smits

vg.hu

Változott a trend: másra használják az ATM-eket a magyarok

nemzetisport.hu

Videó: Cavani eksztázisban! Látni kell a „Matador” és a többi MU-játékos gólörömét

vg.hu

A Pfizer vezérigazgatója szerint nem járható út négyhavonta oltatni

origo.hu

Nézegessen képeket az egykori magyar gyorsétteremláncról, a City Grillről!