Celeb

Ők lesznek az új mentorok az X-Faktorban

Bors

2016. május 18. szerda 17:46

Három fiatal megasztáros énekes lehet a következő X-Faktor mentora, a negyedik pedig egy különc zenész, akit a Dalból ismerünk.

Bár csak ősszel indul az X-Faktor hatodik évada, már most kiszivárogtak információk arról, hogy kik ülnek majd a mentori székekben. A névsor igen meglepő, ha átgondoljuk, hogy kik voltak az elődök.

Az első három évadban a zsűrit Geszti Péter énekes, producer, dalszövegíró, Nagy Feró énekes, dalszövegíró, Keresztes Ildikó énekes és Malek Miklós zenei producer, dalszerző alkotta. A negyedik évadban Geszti mellé ült az énekes Tóth Gabi, a színész-rendező Alföldi Róbert és Szikora Róbert énekes. Az ötödikben Gesztit a zenész-producert a világkarriert befutott blues-zenész, Szűcs Gábor – Little G Weevil váltotta.

Azt sejteni lehetett, hogy a hatodik évadban Tóth Gabi marad, azt pedig megírta már a Bors, hogy Gáspár Laci is helyet kaphat a mentorok közt. Úgy tudjuk, ez már biztos, ahogy az is, hogy Puskás Peti és Bye Alex is mentor lesz. Tehát három megasztáros és egy dalos irányítja majd az X-Faktoros énekeseket.

Csatorna csere-bere

Gáspár Laci az első Megasztárban, Tóth Gabi a másodikban, Puskás Peti pedig a harmadikban lett ismert. Meglepő, hogy a konkurens csatorna tehetségkutató műsorából kikerült énekesek ülnek az X-Faktor mentori székeiben, de az igazsághoz az is hozzátartózik, hogy ők ma már átjárhatnak a csatornák közt. Hiszen nagy sikerrel szerepeltek a TV2 Sztárban Sztárban című műsorában, miközben megjárták Afrikát az RTL Celeb vagyok, ments ki innen című realityével. És a TV2-es műsorokban is feltűnnek ismert arcok az RTL-ből, lásd Keleti Andrea és Markó Robi táncosok a Nagy Duettben.

ByeAlex személye azért meglepő, mert bár a köztévében tűnt fel a Dalban és képviselte hazánkat az Eurovízión, Kedvesem című dalával, mindig is kerülte a szereplést, a bulvárműsorokat. Még a Dal zsűrijébe sem ült be, inkább vállalta a „digitális kommentátor” szerepét.

Az X-Faktor új mentorainak személyéből arra lehet következtetni, hogy fiatalítanak – a műsorvezető, Istenes Bence is az új hullám tagja – és az sem lehet véletlen, hogy a toborzófilmben is főként Tóth Andit láthatjuk, aki 15 évesen nyerte meg az X-Faktort. Az RTL-nél is érdeklődtünk:, vajon miért éppen az egykori megasztárosokra esett a választásuk.

– Az idén ősszel visszatérő X-Faktor mentorainak személyéről még mindig korai beszélni. Egyrészt május 21-én még tartunk egy utolsó utáni X-Faktor nyílt napot az RTL Klub székházában, ahol még várjuk azokat a versenyzőket, akik esetleg nem tudták időben leadni a jelentkezésüket annak ellenére, hogy minden idők legnagyobb castingját csinálták végig a műsor készítői. Így az eddig felbukkant pletykákra nem szeretnénk reagálni, a megfelelő helyen és időben el fogjuk árulni, hogy kik lesznek a 2016-os műsorunk mentorai – tudtuk meg Pécsi Norberttől az RTL sajtókapcsolati vezetőjétől.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így búcsúztak gyermekei Csollány Szilvesztertől

borsonline.hu

Hiába rohantak a mentők: Már nem tudtak segíteni a gyalogoson Nagysápon

life.hu

Csollány Szilveszter kifutott az időből: ez a beavatkozás megmenthette volna az életét

hirtv.hu

Orvosi oxigén fokozhatta a fővárosi kórháztüzet – Miután magához tért a beteg, azonnal cigarettára gyújtott

bama.hu

Lángra kapott egy társasház födémje Pécsen

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

origo.hu

Az ország, ahol annyira drága a sertéshús, hogy inkább krokodilt esznek

life.hu

Szívszorító felvétel! Utolsó tévés szereplése idején már az életéért küzdött Csollány Szilveszter

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

life.hu

Horváth Gréta nem titkolja tovább: nyíltan vallott a betegségéről

origo.hu

Márki-Zay legújabb megdöbbentő botránya: "fogyatékos", így próbált gyalázkodni