Celeb

Lajcsi: Le akarták nyúlni a műsoraimat!

F. Zs.

2016. május 27. péntek 05:10

Elképesztő történetet osztott meg a Borssal Galambos (Lagzi) Lajcsi. A mulatós sztár szerint azért akarták őt börtönben látni, hogy átvegyék a helyét.

Forrás: RTL

A Bors újabb részleteket tudott meg azzal a botránnyal kapcsolatban, amelyet szerdán robbantott ki Galambos Lajos. A trombitás sztár az egyik zenei csatorna tulajdonosát vádolta meg azzal, hogy aktívan részt vett a börtönbe juttatásában. Szerinte azért, mert a vállalkozó le akarta nyúlni az általa évtizedeken át felépített márkát, a Dáridót. A Bors birtokába jutott jegyzőkönyvek szerint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához valóban érkezett kérelem védjegyhasz­nálatra. 

– A Dáridó és a Diridári kifejezésre 1999-ben nyújtottam be védjegyhasználati kérelmet, amit el is fogadtak, vagyis ezek az én tulajdonomat képezik – magyarázza a Borsnak Galambos Lajos, majd folytatta: – A zenei csatornát működtető egyik cég ezzel szemben kérelmet nyújtott be a Dáridó TV és Diridáré TV névre, vagyis a tv szócskával kiegészítve a saját nevére akarta íratni. Egy laikus számára is nyilvánvaló, hogy milyen szándék húzódik meg emögött.

Lajcsi azt meséli, a vállalkozóval úgy került kapcsolatba, hogy tárgyaltak egy közös produkcióról. 

– A gyártást ők intézték volna, készült is egy próbaműsor is, de nem olyan lett, amilyennek szerettem volna, ezt követően további együttműködésben nem gondolkodtunk. Mi egy profi stábhoz voltunk szokva, ők viszont egy alkalmi csapattal dolgoztak.

Lajcsi úgy emlékszik, hogy ennek nyomán romlott meg a viszonyuk, és a vállalkozó ezek után próbálta meg a tv szócskával kiegészítve levédetni a Dáridót.

A Dáridó brand nagyon értékes, óriási presztízse van, az eszmei értéke több száz millió forint, a hallatán megmozdulnak a hirdetők. A TV2-vel 1998 és 2004 között rengeteg pénzt és energiát öltünk bele, a legnézettebb adásunkat 3,3 millió ember látta, több mint 250 főműsoridős adás készült belőle. A kereskedelmi tévézésben ez egyedülálló és megismételhetetlen nézőszám – teszi hozzá Galambos, aki furcsállja, hogy ellenlábasa tudhatott a telefonja lehallgatásáról és arról, hogy hamarosan elviszik a rendőrök.

Az utolsó találkozásunknál hivatkozott a komoly kapcsolataira, én mégis nevetségesnek tartottam az egészet, hiszen hogyan fordulhat elő, hogy egy televízió tulajdonosa informál engem arról, hogy lehallgatnak? Blöffnek, kamunak tartottam – mondja Lajcsi, aki azt ígéri, hamarosan újabb részletekkel rukkol elő a börtönbe kerülése okairól és körülményeiről.

A Bors ismételten kereste a vállalkozót, de aki felvette a férfi telefonját, azt közölte, hogy nem tudunk vele beszélni.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a portugál kapitány szerint nem érdemeltek ilyen befejezést

likebalaton.hu

Négy évszakos Balaton – Tóth Balázs: karácsonykor is sorjáztak a foglalások

she.life.hu

Nem vágyom másra, csak egy normálisan gondolkodó lányra

hirtv.hu

Elmeorvos vizsgálja a kisfiát halálra késelő magyar pornósztárt

vaol.hu

Hatalmas rendőri készültség Szentpéterfa határában: a TEK is kivonult a helyszínre - fotók

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

origo.hu

Erre mondott nemet a Pfizer és a GSK vegyesvállalata

szon.hu

Hajmeresztő! Ez történt a 13 éves lánnyal fényes nappal Nyíregyháza belvárosában!

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

ripost.hu

Gyilkolt az erős szél: gyerekek közé zuhant egy leszakadó faág, meghalt a 14 éves Patrik Nyitrán

origo.hu

80. születésnapját ünnepelné az egyik legnagyobb boxlegenda, Muhammad Ali