Celeb

Kibékült Szulák Andrea és volt párja?

Bors

2016. május 28. szombat 14:00

Aki nézi A Nagy Duettet, az látja, az énekesnő tíz évet fiatalodott, fogyott, és abszolút boldognak látszik. Mi lehet ennek a változásnak az oka? Ki tudja? Egyáltalán nem biztos, hogy a magánélete. De az tény, kislányának édesapja, Gyarmati Gábor újra szabad.

Hirtelen és igen határozottan jelentette be tavaly szeptemberben Szulák Andrea, hogy tíz év után vége a kapcsolatának gyermeke apjával. Később kiderült, hogy a férfi és Agócs Judit színésznő egy pár. Bár a történet három szereplője tartózkodott attól, hogy magánéletének ezt a szegmensét kiteregesse, azt lehetett tudni, hogy komoly indulatok dúlnak a háttérben. Még annak ellenére is, hogy kislányuk miatt igyekeztek fenntartani a látszatot. Az ismerőseik közül senki egy lyukas garast nem adott volna azért, hogy Szulák és exe, Gábor egyszer még kibékül. Túl sok, túl mély sebet ejtettek ahhoz, hogy ebből valaha normális kapcsolat lehessen. És valószínűleg egyiküknek sem jutott eszébe, hogy valaha újból összejönnek.

De telt-múlt az idő, beköszöntött a tavasz és elkezdődött a Duett, aminek zsűrijét erősíti Andrea. Már mindenki elfelejtkezett Gáborról, amikor a fotósok kiszúrták a stúdióban, a két héttel ezelőtti adáson. Ő hozta el bájos kislányukat, Rozinát. Mivel Andrea nem két hete van a szakmában, pontosan tudta, hogy a volt párjáról készült fotók bejárják a magyar sajtót, és újra mindenki azt fogja találgatni: mi van köztük? Miért nem a bébiszitter kísérte el Rozinát? Gábor közösségi oldalán már nincs kép Agócsról, viszont egészen másról árulkodó fotók igen. Egy, ami a Duetten készült Andiról és Rozináról, aláírva, hogy a kedvenc duettem. És egy másik, amin hárman bújnak össze a fotóhoz.

– Gábor és Agócs Judit szakítottak – árulta el színházi berkekben járatos informátorunk. – Vége a kapcsolatuknak, vakvágány volt, ez biztos. Ez már lehet magyarázat arra, miért kerülnek fel közös, békéről, barátságról, pozitív érzelmekről árulkodó fotók. Kibékültek? Reméljük. Több van köztük, mint barátság? Újra egymásra találnak? Ezt valószínűleg még ők maguk sem tudják.     

További cikkek

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Dráma

Kulcsár Edina megrázó vallomása: Bele voltam kényszerítve!

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

she.life.hu

Túl leszek rajtad! Még ha bele is gebedek!

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

kisalfold.hu

Győrben készült a magyar K.I.T.T. - Megszólalásig hasonlít David Hasselhoff sorozatbeli beszélő autójára - fotók, videó

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Női kézilabda: az idény végén visszavonul az ETO kapusa

vg.hu

Hiába kifogásolta Putyin a nyugat önti a fegyvereket Ukrajnára

origo.hu

Súlyos autóbalesetet okozott Arnold Schwarzenegger - fotók

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

life.hu

Így néznek ki a legnagyobb sztárok smink nélkül: megdöbbentő a különbség - Fotó

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak