Celeb

János négy évet várt Csepregi Éva telefonszámára

GYLF

2016. május 14. szombat 11:00

<p>Évtizedek óta rajong Csepregi Éváért, azt sem titkolja, egy időben szerelmes is volt. Hovanecz János megszerezte az énekesnő levetett számát, és Neoton-slágerrel csinálna karriert.</p>

Forrás: Vadnai Szabolcs

Amióta megszületett, rajong a Neoton Famíliáért, sőt a legendás együttes énekesnője egy időben a szívét is birtokolta. Hovanecz János olyan rajongó, aki nem ismer lehetetlent, ugyanakkor elmondása szerint érzi, hol a határ. Az eredmény: ma is gyakran beszél telefonon Csepregivel.

– A 90-es években volt egy telefonszáma Évának, amit a tudakozó kiadott, azaz nyilvános volt – magyarázta János a Borsnak. – Akik rajonganak valakiért, azok nem ismernek lehetetlent, így némi ügyeskedéssel az új számait is mindig megtudtam. Nem titok, nagy rajongója vagyok, és mivel magam is énekelek, a repertoáromban számos Neoton-szám megtalálható. Persze megfordult a fejemben, milyen lenne, ha ő és én… Szexis a mozgása, csodás a hangja, az idomai. Eljátszottam a gondolattal, milyen lenne vele élni. De a józan ész mindig győzött, nem vagyunk egy korosztály, és anyagi különbségek is vannak – tette hozzá.

A dunakeszi étrendkiegészítő-gyárban dolgozó János élete során számos Neoton-koncerten vett részt, körülbelül húsz éve le is fotózták Évával. A kép egy vidéki lapban jelent meg, neki azóta sincs ilyen emléke. Más azonban akad. Türelmének köszönhetően ma már naponta kóstol bele az énekesnő életébe.

Mi lesz a levetett számokkal?

Egy telefonszám használati jogáért a cégek a Távközlési Hivatalnak fizetnek, ami nem kis költség a szolgáltatóknak, ezért mindig csak bizonyos mennyiségű számot vásárolnak meg. Ha tehetik, a számot újrahasznosítják. Minden szolgáltató egy ideig pihenteti a telefonszámot – legtöbb esetben fél évig –, majd újrahasznosítja. Ha ennek ellenére sok kéretlen hívást kap az új ügyfél, kérheti a telefonszám cseréjét. Ezért legtöbb esetben fizetnie kell, öt-hétezer forintot.

– Éva négy-öt éve lecserélte a számát, és azóta próbáltam megvenni a szolgáltatótól. Jó ideig karanténban volt, de tavaly sikerült: hétezer forintot kellett fizetnem – mondta János. – Az elsők között hívtam Évát, hogy tájékoztassam erről, és megnyugtattam, bizalmasan kezelem a dolgait. Azóta is keresnek a TV2-től az RTL-től ezen, Éva szülinapján tucatszám jönnek a köszöntések, sőt, nemrég Éva volt férjének jelenlegi párja is hívott – mondta János, aki a jövő héten az X-Faktor selejtezőjén vesz részt – hát persze, egy Neoton-feldolgozással.

– Korábban egy ismerősöm próbált el­érni, és belefutott az úrba, aki alaposan kifaggatta, hogy miért keres, mit akar tő­lem és ki ő – reagált megkeresésünkre Csepregi, nem titkolva, hogy tud a férfiról. – Aztán nálam is bejelentkezett, és tájékoztatott róla, hogy megszerezte a számot. Sok mindent tudhat ő már rólam ezáltal. Néha szoktunk beszélni: bizonyos dolgok miatt hív. Engedélyt kér, hogy elénekelhesse a számaimat, gratulál minden adandó alkalommal. De szerencsére nem sűrűn, így nem zavaró – magyarázta az énekesnő.

További cikkek

Karrier

Ennél még Varga Irén is jobb – Ezt gondolják az emberek Kulcsár Edina daláról

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

MTK: közleményben indokolják, miért nem járultak hozzá a halasztáshoz

likebalaton.hu

Jelölt hal – így részesülnek jutalomban a balatoni pecások

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó

vg.hu

Jótékonykodásra is fordít vagyonából Rihanna, a világ leggazdagabb énekesnője

szon.hu

Eltávolították a tetemeket a rakamazi Nagy-Morotva jegéről

origo.hu

Csak a 2023-as iPhone-ok kaphatnak modern zoomkamerát

nemzetisport.hu

Újpest: az UTE szerint a Kúria visszaállíttatja a címert, Duchatelet még kivár

origo.hu

Hatalmas pókra harapott egy nő egy gyorsétteremben

nemzetisport.hu

NB I: A klubok vezetői szabnak gátat a fiatalok beépítésének – Csányi Sándor

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

vg.hu

Tüdőátültetésre várt halála előtt Csollány Szilveszter

origo.hu

Ilyen lesz Guillermo del Toro Pinokkió-filmje - videó