Celeb

Baktérium támadta meg Rékasi sebét

kbv

2016. május 3. kedd 05:10

Elfertőződhetett a színész hatalmas combsebe, ami két hónapja szétnyílt, és azóta egy csővel szívták le belőle a folyadékot. A sorozatban sem tud forgatni.

Forrás: Cser Dániel

Rékasi Károly egészségi állapota nem engedi, hogy forgasson – tudatta a Barátok közt stábja hétfő délután a rajongókkal, így Bartha Zsolt eltűnik egy időre a Mátyás király térről. Bár a sorozat készítői azt nem részletezték, most hirtelen miért kell kiírni Károly karakterét, a Borsnak sikerült kiderítenie: olyan probléma jelentkezett, ami alapjaiban változtatja meg a sorozat cselekményét. Rékasi Károly sebe súlyosan elfertőződött!

Sokaknak egy is elég azok közül a bajok közül, amiken Rékasi Károly tavaly nyári motoros balesete óta átment. Csontjai nem forrtak össze rendesen, műteni kellett, majd a sebe szétnyílt a Barátok közt forgatásán, mentővel ismét kórházba szállították egy újabb operációra. Ekkor egy csövet helyeztek a sebbe, ami segített elvezetni a felgyülemlett folyadékot. A színésznek azonban folyamatos, nagyon erős fájdalmai vannak, marokszám szedi a gyógyszereket a mai napig. Csak állandó orvosi felügyelettel dolgozhatott, erősen bicegve, mankóval volt képes járni…

Mindezek ellenére informátorunk többször is látta, hogy maga vezette az autóját, amit szigorúan megtiltottak neki az orvosok. A na­pokban kórházat is váltott, s információink szerint ismét befeküdt egy egészségügyi intézménybe. Sebe ugyanis annyira elfertőződött – az eddiginél is pokolibb kínokat okozva Rékasinak –, hogy hétfőre műtétre is kiírták. Könnyen lehet, hogy a fertőzött részt ki kell vágni, s immár sokadszorra összevarrni a sebet.

Ez lehet az oka annak, hogy a Barátok köztből is ki kellett írni a színészt. 

„Rékasi tavaly júniusi balesete utáni gyógyulási folyamata és rehabilitációja kezdetben nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de februári műtétje már igen. Ekkor a készítők a sorozat eseményeit bizonyos pontokon a színész állapotához igazították, valamint biztosítottak időt a gyógyulásra is. Az adott helyzet azonban tervezhetetlenné teszi a színész sorozatban való munkáját. A produkció számára fontos Rékasi Károly egészsége, így – munkaviszonyának fenntartása mellett – teljes gyógyulását követően tudja a színészt foglalkoztatni. A sorozat készítői mindent megtesznek annak érdekében, hogy Bartha Zsolt karaktere mihamarabb visszatérhessen a Mátyás király térre” – írták a produkció készítői.

A színész hétfőn elérhetetlen volt.

Kollégák mondják

Várkonyi András, a sorozat Vili bácsija meglepődött a híren: – Örültem, amikor visszajött forgatni. Kezdőkora óta ismerem Karcsit, már a sorozat előtt is dolgoztunk együtt. Barátomnak mondhatom, mégis keveset tudhattam mostanában róla, ugyanis Karcsi nem szereti, ha sajnálják. 

Seprenyi Lacinak, a sorozat Krisztiánjának, Bartha Zsolt öccsének is új volt a hír: – Nagyon sajnálom, hogy most egy ideig nélkülöznünk kell Karcsit. Mindenki arra számított, egy év alatt felépül. Hatalmas pacsit küldök neki!

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Nincsenek szavak, megható megemlékezés Tolvai Renitől – Fotó!

borsonline.hu

Bemásztak az ablakon, alvás közben erőszakoltak meg egy budapesti nőt

life.hu

Ítéletidő jön! Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: erre kell számítani

hirtv.hu

„Szabó Tímea akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet”

kisalfold.hu

Rossz besorolásból lett súlyos baleset az M1-esen - videó

origo.hu

Ezért jó az NFT az Ubisoft szerint a gamereknek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Jó volt hallani a lelátóról: Pick Szeged, Pick Szeged! – Joan Canellas

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

ripost.hu

Először szólalt meg Babicsek Bernát édesanyja, könnyek között beszélt fájdalmáról

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról