Celeb

Napsugár aranyozza be Straub Dezső életét

A. T.

2016. április 18. hétfő 09:00

Straub Dezső élvezi, hogy lányos apuka. Úgy tűnik, Napsugár az apukája nyomdokaiba fog lépni, annak legnagyobb örömére.

Tizenkét éves lánya tartja fiatalon Straub Dezsőt. A hatvannégy éves színész igyekszik lépést tartani a kiskamasz Napsugárral, aki, úgy tűnik, nemcsak édesapja jellegzetes vonásait, hanem művészi hajlamait is örökölte.

– Verseket írok. Apával gyakran szoktunk verseket elemezni, és ezt nagyon szeretem. A színházban is sokszor megnézem, színésznő szeretnék lenni – vallotta be szerényen a leányzó, amikor meglátogattuk őket az otthonukban, majd a büszke apa átvette a szót.

– Szakmai kérdésekben szigorú vagyok vele! Az iskolai és a kerületi szavalóverseny megnyerése után a budapesti döntőn hatodik lett. Napsikám nagyon édes, értelmes kiscsaj, annak ellenére, hogy a kezében mindig ott van valamilyen kütyü. Állandó összeköttetésben van a barátaival.

A Vidám Színpad művészeti vezetője már túl volt az ötödik X-en, amikor Napsugár megérkezett az életébe. Első házasságából két fia született, ő maga szintén két fiútestvérrel büszkélkedhet, így nemcsak a kései apasággal, hanem a lányos dolgokkal is meg kellett barátkoznia.

– Sok jó példát láttam a környezetemben azoktól, akik idősebb korban vállaltak gyermeket, így nem féltem attól, hogy mit is fogok vele kezdeni. Fiútársasághoz voltam szokva, de csoda egy kislány. Napsikám bearanyozza az életemet – vallotta be Straub, akinek egyébként két fiúunokája is van. – Hallottam rémtörténeteket arról az időszakról, amikor a kandúrok megjelennek a lányos háznál, de azt hiszem, tudok majd alkalmazkodni a helyzethez.

Az első udvarló megjelenéséig azonban még van idejük erőt gyűjteni. Szó szerint, Napsugárnak ugyanis komoly tervei vannak a közeljövőre.

– Cselgáncsozni szeretnék. Fontos lenne, hogy ne csak tán­cikálhassak, hanem meg is tudjam majd magam védeni.

Együtt fogy a színház

Straub Dezső az újraalapított Vidám Színpad művészeti vezetője. Az óbudai székhelyű teátrum egyre nagyobb sikereket ér el, ezért pedig mindannyian sokat dolgoznak civilként is. A művészek közös étrendváltoztatásba kezdtek, hogy minél fittebbek legyenek a színpadon.
– Összességében kb. ötven kilótól szabadultunk meg, én tizenkét kilónál tartok. Egy nagyon szép lánytól, Tomán Szabinától kértünk szakmai tanácsokat. Emellett rendszeresen futok, hetente kétszer pedig labdarúgás kinézetű sportot űzök. Kívülről biztos roppant humorosan nézhetünk ki a színészválogatott öregfiaival, belülről azonban kőkeményen focizunk – mondta Straub.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

hirtv.hu

Az oktatási törvény miatt nem akar pénzt folyósítani Brüsszel Magyarországnak

feol.hu

Kigyulladt egy szemétledobó Székesfehérváron, 30 embernek kell elhagynia a lépcsőházat

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák tartalékolva is tízzel verték a hollandokat

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél