Celeb

Magyar rajongójával dumcsizott Cameron Diaz

Fái

2016. április 24. vasárnap 18:00

A pletykák ellenére boldog Cameron Diaz házassága, aki letette a cigit, és a féktelen tivornyák helyett inkább meditál. Könyvbemutatóján egy fiatal magyar nővel is beszélgetett Santa Monicán.

The Longevity book – szabadon fordítva: A hosszú élet titka lett Cameron Diaz új könyvének a címe, amelynek megjelenése kapcsán lehetett találkozni a színésznővel egy színházban Santa Monicán. Óriási volt az érdeklődés, a jegyek elővételben elkeltek, már csak azért is, mert a helyszínen lehetett dedikáltatni az életmódkönyvet. Különös szerencséje volt annak a magyar rajongónak, aki még hosszasan beszélgethetett is Cameronnal.

– Az csak az előadás után derült ki, hogy lehet a színésznővel együtt fotózkodni és pár szót beszélni, ami óriási jófejség volt tőle – meséli lelkesen Ábel Vera. – Borzasztóan közvetlen, laza, kedves és mosolygós volt. Semmi sztárallűr, gőgösség vagy arrogancia nem volt benne. Látszik, hogy tökéletesen jól érzi magát a bőrében. Boldog a házassága, amiről nem sokat beszélt ugyan, de kiemelte, ez mennyire fontos egy nő életében. Nagyon odafigyel magára, a testére, az egészségére, és nem érdekli, hogy már lassan 44 éves.

– Elmondta azt is, hogy a Charlie angyalai óta teljesen megváltozott az élete. Letette a cigarettát, és alkoholt se fogyaszt. A féktelen bulizások és hajnali tivornyák helyett szinte mindennap meditál, egészségesen táplálkozik és edz is. Bevallotta, hogy a meditálást eleinte nagyon nehezen tudta megtanulni, mert mindenfelé járt az agya. Aztán lenyugodott, összeszedte életének, lelkének széthullott darabjait, és egy új egésszé alkotta önmagát. Valahogy így fogalmazott.

A magyar résztvevő beszámolója szerint Cameron csinos és magas csaj, de nem gebe, mint amilyennek a régebbi filmjeiben tűnt. Elég natúr lány, csak a vörös rúzs az, ami feltűnővé tette. A beszélgetés végén a vendégek kérdéseire is válaszolt, amiket a nap folyamán e-mailben lehetett elküldeni. Nem álszenteskedett, nagyon vicces volt. Poénkodott a korával és a hollywoodi macákkal, már ami a színésznőket, a korukat, a plasztikázásokat és a félelmeiket illeti.

– A fotózás alatt gratuláltam neki a könyvéhez. Ő meg megköszönte, hogy elmentem az előadásra és megvettem a könyvét, amit természetesen dedikált is – mesélte a színésznő kedvességétől megilletődött Vera.

További cikkek

Erőszak

Kitálalt a gyönyörű színésznő, kamerák előtt erőszakolta meg a rocker

Ez is érdekelhet

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

ripost.hu

Leleplező videó, kitálalt a prosti Hadházy Ákosról

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Horvátország Bradley gyalogsági harcjárműveket vásárol az Egyesült Államoktól

szon.hu

"Remélem, a családja nem nézi most..." - Patrik kifecsegte, hogy jöttek össze Dorcival!

origo.hu

Így követnék a reklámcégek az interneten

nemzetisport.hu

Női kézi: az edzői stáb egyik tagja tehetett rejtett kamerákat a Metzingen öltözőjébe

vg.hu

Óriási robbanás történt Athén belvárosában

mandiner.hu

„Szia Ákos! Ez a felvétel neked szól!”

nemzetisport.hu

FIFA: Európában hetente kétszer rendeznek vb-t – Infantino

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

origo.hu

Forradalmi döntés született, az egész világon elkezdődhet a repülő autók korszaka - videó