Celeb

Kálmán Olga szülés közben is dolgozott

Hunyadi Áron

2016. április 30. szombat 10:00

Az ismert televíziós a Borsnak arról beszélt, csak a stú­dióban kemény és kérlelhetetlen, odahaza átlagos édesanya. Utána ezt rögtön meg is cáfolta.

Forrás: Facebook

Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője a legtöbb ember szemében kemény, határozott nő, aki még a legravaszabb politikusokat is megizzasztja kérdéseivel. A Borsnak most elárulta, hogy a magán­életben szerető édesanya.

– Én megyek a gyerekért az iskolába, én vezetem a háztartást. Szeretek főzni, aminek általában sikere is van. Gyakran kérdezik, hogy édesanyaként is olyan kemény vagyok-e, mint a képernyőn? Ilyesmiről szó sincs, hiszen nincs két énem. A műsorom, az Egyenes beszéd egy politikai hírháttérműsor, ami megköveteli ezt a kemény stílust. Otthon viszont nem négy keresztkérdéssel adok vacsorát a családomnak – árulja el.

A tévésnek két gyermeke van. Az első házasságából született Luca már felnőtt, a kisebbik, Marci  általános iskola első osztályos. A műsorvezető nem érzi úgy, hogy szét kellene szakadnia a munka és a magánélete között. Nem csoda, hogy nagy rutinja van ebben, hiszen Luca születése után is alapos szervezésre volt szükség, hogy a munkát és a  magánéletet összeegyeztesse.

Amikor a kislánya két és fél éves volt, a fiatal édesanya Szombathelyen, az MTV regionális stúdiójában kapott munkát. A kislány ugyan hamarosan óvodába került, de előfordult, hogy amikor beteg volt, a stúdió pihenőjében feküdt, édesanyja pedig két forgatás között mérte a lázát és adta be neki a gyógyszereket.

– Luca áldott jó gyerek volt, nyugodt és szófogadó. Sokat dolgoztunk együtt, és imádtam, hogy interjú közben a három­éves, hatalmas kék szemű, szőke copfos kislányom pici keze simul az egyik kezembe, míg a másikban a mikrofont tartom – emlékezett erre életrajzi könyvében. Kálmán Olga éppen ezért úgy gondolta, hogy ilyen gyerekkor után két lehetősége volt a lányának: vagy megutálja, vagy megszereti tévézést.

– A lányom már kész nő! Na­gyon szoros a kapcsolatunk, a legutóbbi könyvemen is közösen dolgoztunk. Ő fotósnak tanult, most egy kereskedelmi tévénél dolgozik fotósként. 

Marci születésénél sem volt egyszerű az ekkor negyvenéves műsorvezető dolga. Ekkor már jelenlegi munkahelyén dolgozott, szinte az utolsó pillanatig. Kollégái később vallották be neki, hogy telefonjaik gyorshívójába programozták a mentők számát, arra az esetre, ha megindulna a szülés. Május 10-én még az Egyenes beszédet vezette, 14-én pedig megszületett Marci. Férjével három nap alatt rendezték be a gyerekszobát.

– Az utolsó napon hajnali háromig függönyöket varrtam, hatkor indultunk a szülőszobába...
– Van is egy olyan családi fotónk, ahol a szülőszobából tolnak ki, és a fülemen van a mobil. Marcit már elvitték, a lányom, Luca adta oda a telefont, hogy beszéljek az édesanyámmal, de közben meg­csörrent a készülék – munkaügyben...

A férje is tévés

Kálmán Olga második férjével, az ismert televíziós rendezővel, Hoffmann Györggyel az ATV-ben ismerkedett meg. Párja később az MTVA-hoz igazolt, de tavaly márciusban olyan helyzetbe hozták, hogy elhagyta a csatornát, azóta sza­badúszó. 

 

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

kemma.hu

Rendőrt gázolt egy férfi menekülés közben Tatabányán

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett

magyarnemzet.hu

Szenzációs felfedezések várhatók a Turul-dinasztiáról

szon.hu

"Felszólított, hogy költözzünk ki, de hova? Már nincs is kedvem élni, de tudom, a fiamnak szüksége van rám..."

origo.hu

Titkos, aranyérme kincsre bukkantak Németországban

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

origo.hu

Elképesztő ütemben nőnek a kriptopénzekkel kapcsolatos álláshirdetések

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

mandiner.hu

Betiltották a kritikai fajelmélet oktatását Virginiában

origo.hu

Elfeledett kincsekre bukkantunk egy régi Renault-szalonban – képek