Celeb

Hajós András nyeri a nézettségi versenyt

D. Á.

2016. április 17. vasárnap 11:00

Különleges a mai szombat este: Hajós András egyszerre látható a TV2-n és az RTL Klubon. A jelek szerint ő lett a hazai televíziózás jolly jokere.

Ne csodálkozzon, ha szombat este a tévé előtt ülve „mindenhol” Hajós Andrásba botlik! Nem a szeme káprázik, a zenész valóban egyszerre látható hazánk két legnagyobb kereskedelmi csatornáján. A TV2-n a Kismenők című tehetséggondozóban mint zsűritag szerepel, az RTL Klubon pedig Sebestyén Balázs műsorában, a Gyertek át szombat este! című show-ban szórakoztatja a közönséget.

Az eset korántsem hétköznapi. Vajon Hajós melyik csatornára fog kapcsolni ma este? – Egyikre sem, mert nem szoktam megnézni azokat a műsorokat, amelyekben szerepelek. Ez most egy érdekes, különleges helyzet, és jól tükrözi azt a státuszt, amelyben vagyok. Sokat dolgoztam, rengeteg áldozatot hoztam azért, hogy ne tartozzak sehova, és független maradjak. Mindig elmondom mindenkinek, én műsorokhoz szerződöm, azokhoz vagyok lojális. Jelenleg a Kismenőkhöz. Ez most valahogy időben összecsúszott – mondta el a Borsnak Hajós, hozzátéve: februárban, a Kismenők előtt forgatták Balázs műsorát.

A ma esti show beharangozójában is szerepel Hajós, a TV2 vezetőit azonban ez nem érte meglepetésként.

– Nem vagyok olyan képernyős, aki elszerződik egy csatornához, és aztán trükközik, természetesen mindig egyeztetek a megjelenéseimről, hogy ne legyenek félreértések – fejtegette a zenész. És valóban, a TV2 úgy kötött szerződést a Kismenők ítészével, hogy annak már élő szerződése volt az RTL Klubbal.

– A nagyszabású produk­cióinkba rendszeresen hívunk olyan sztárokat, akik mindössze néhány hónapig láthatóak a TV2 műsorán. Ábel Anitának és Hajós Andrásnak már szerződésük volt más csatornákkal, amikor felkértük őket a Kismenők zsűritagjának. Ilyen nagyágyúk esetében a TV2 menedzsmentje mindig mérlegeli, vállalja-e a műsor folyamán, hogy más csatornán is feltűnjenek. A számos felkérés is jelzi, hogy Anita és András mennyire népszerű és sikeres a televíziós műfajban. A kedvükért megérte rugalmasnak lenni, hiszen velük lett elképesztően sikeres a Kismenők: konkrétan a 18-59 évesek körében 11,5 százalék­­kal nézettebb, mint az a műsor, amelyben a másik csatornán szerepelnek – mondta Ökrös Gergely, a TV2 Csoport program- és kreatívigazgatója.

– A Gyertek át szombat este! második évadának felvételei még februárban zajlottak le. Hajós András, mint független médiaszemélyiség, korábban elfogadta a felkérésünket, ezért is láthatták múlt héten a szombat esti show-ban. Jól érezte magát a felvételeken, ezt a nézők is tapasztalhatták, és így lesz ez a most szombati adásban is. Mivel Hajós nem RTL-es alkalmazott és nincs is velünk állandó szerződéses viszonyban, eldöntheti, milyen felkéréseknek tesz eleget – közölte Pécsi Norbert Sándor, az RTL sajtókapcsolati vezetője.  

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Ámokfutó lövöldözött a heidelbergi egyetemen

borsonline.hu

Brutális, ami az ország felé tart: ebben nem lesz köszönet

origo.hu

Tyrannosaurus üldöz síelőt a Jurassic World: Világuralom előzetesében - videó

magyarnemzet.hu

„Visszataszító ilyet hallani egy közéleti szereplőtől”

kisalfold.hu

Hamis parfümökkel üzletelt a neten egy egy Győr-Moson-Sopron megyei hirdető

origo.hu

Mumifikálódott magzatot fedeztek fel egy egyiptomi múmia hasában

origo.hu

Inkább már befizetnek a magyarok az ATM-eknél

life.hu

Friss kutatás: kiderült, mennyire véd a Szputnyik V az omikron ellen

life.hu

Tűz a Szent Imre kórházban: "Csak a kétségbeesett kiabálás szűrődött át"

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: édesapjára emlékezik a volt tatabányai szélső

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria