Celeb

Hajós András beszólt a TV2 hírfőnökének

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.04.25.

A csatornán futó Kismenők zsűritagja Szalai Vivienen poénkodott egy könyvbemutatón.

Óriási érdeklődés övezte Szegvári Kati Nem celeb, csak híres című könyvének bemutatóját a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a hétvégén. Az ikonikus tévés tizenhárom interjút készített, azt mondja, olyan hí­rességekkel, akik kézzelfogható értéket képviselnek, és nagy ha­tással vannak a modern tévézésre a bulvár műfajban is.

A „szerencsés tizenhármak” – írja róluk Vitray Tamás a könyv előszavában. Ám a szerencse az elmúlt hetekben néhányuktól mintha elpártolt volna. A tizenhármak között van ugyanis Vujity Tvrtko és Azurák Csaba, utóbbi mára az egyetlen régi arc a TV2-nél a naplósok közül. A többiek már rég elmentek, vagy kirúgták őket. Tvrtko és Azurák, amikor interjút adott Szegvári Katinak, még nem sejtette, hogy pár hó­nappal később mekkora változás következik be a csatornájuknál.

– Vigyázzunk Csabira, ő még dolgozni szeretne – vezette fel Krizsó Szilvia, a könyv bemutatójának háziasszonya a Tények nélkül maradt Azurák Csaba megszólalását, akitől azt kérdezte, hogy mit gondol szakmai jövőjéről, lesz-e műsora.

– Reménykedjünk benne. Erre a kérdésre azt mondom, szeretnék valamit csinálni, remélem, nem maradnak a nézők Azurák nélkül, de még az is lehet, hogy igen. Nem ez határozza meg az élete­met, ahogy Katival beszélgetve is mondtam: szeretnék valamit csinálni, televízióban, rádióban, internetes oldalon. Érdekes emberekkel beszélgetni. Szerintem másodlagos, hogy hol, ahogy az is, hogy ezt főműsoridőben teszi az ember, reggel vagy éjszaka – felelte.

Azuráktól Vu­jity Tvrtko vette át a szót, aki egy pár perces one man show-val szórakoztatta a nagyérdeműt. Elmondta például: jól szórakozik azon, hogy az újságokból tudja meg, hova megy dolgozni, azon viszont kevésbé tud nevetni, hogy mivé vált a média világa.

– Először is javítok, nem ex-TV2-s, hanem TV2-s vagyok, és az is maradok mindig – jelentette ki határozottan Tvrtko, majd így folytatta: – Én egyébként, utalva ezzel a rendezvényen egy korábbi megjegyzésre, soha életemben nem feküdtem le senkivel, hogy dolgozhassak, és erre addig a percig büszke is voltam, amíg rá nem jöttem, hogy nem dolgozom sehol – mondta, és szavait nagy nevetés kísérte.

Ekkor jött a meglehetősen pikírt és leplezetlenül rosszkedvű Hajós András, aki a Kismenők zsűritagjaként – mintha nem félne a következményektől, mert mégiscsak a TV2 hírigazgatójának szólt be – ezt találta mondani:

– Ne csak nézelődni tessék itt, kereskedelmi helyzetben vagyunk, ezt a könyvet meg is kell venni, mert erre megy ki a dolog. Nézzenek körül, itt egy másik teremben valami híres írónő, mit tudom én, Szalai Vivien dedikál, és a végén még jobban fog menni az ő könyve, mint Katié!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek