Celeb

Folyton elsírja magát kislányától Damu

F. Zs.

2016. április 12. kedd 09:00

Amióta megpillantotta Mayát, minden szabadidejét az inkubátor mellett ülve tölti Damu Roland. A baba egyébként elhozta a családi békét.

Damu kislánya, Maya óriási szerencsével egészségesen született, annak ellenére, hogy az édesanyja alkoholt fogyasztott a terhessége alatt. Az italozás miatt a gyámhatóság felügyelet alá helyezte Edinát, az anyát és a kisbabát is. Az orvosok pedig nyolc hónapnyi anyaméhben töltött idő után úgy döntöttek, hogy megindítják a szülést, hogy a kicsi nagyobb biztonságban legyen. A szombaton világra jött apróság mindössze 1 kiló 70 dekás, ezért egy pár hétig biztosan inkubátorban marad.

Íme, az én gyönyörű kislányom!!! Damu Maya! :-) Posted by Damu Roland on Monday, April 11, 2016


– Amikor csak tudok, bemegyek – mondta a Bors kérdésére Damu Roland.

– Nem hittem volna, hogy létezik szerelem első látásra, de amióta megpillantottam azt a gyönyörűséget, minden gondolatom körülötte forog. – Damu ezen a ponton elsírja magát, úgy mesél tovább.

– A cigány véremet örökölte, gyönyörű a bőre színe, szerencsére rám hasonlít. Én nem tudom, mi van velem, de napok óta elsírom magam – szabadkozik a színész.

– Talán a fáradtság, na­gyon nehéz időszakon vagyunk túl, és még hol a vége? Most megyek, mert be kell vásárolnom pelenkát és mindenféle dolgokat, amiket Edina felírt nekem. Most viszonylagos nyugalom van köztünk, végre nem veszekszünk – teszi hozzá.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet