Celeb

Farm: mindenkit ledöbbentett Brigi és Cinti leszbicsókja

Bors

2016. április 26. kedd 09:00

<p>A háromgyerekes anyuka egy este két farmerrel váltott nyelves csókot, majd másnap nem akart emlékezni semmire. Édesanyja szerint a lánynak „elmentek otthonról”.</p>

Félidejéhez érkezett az RTL Klub Farmjának játéka, ebből az alkalomból kaptak alkoholt és buliztak a versenyzők. Volt, akinek olyan jól sikerült az este, hogy két csókot is sikerült begyűjtenie. A háromgyerekes Brigi volt a „szerencsés”, akit eddig ugyan Gergőhöz fűztek gyengéd szálak, most azonban előbb Cintivel váltott leszbikus csókot, majd Norbival nyelvcsatázott, végül pedig Attilával táncolt, aki a nyakát harapdálta. 

Az anyuka szertelen viselkedése hamar feltűnt mindenkinek, egy ideig Dóri próbálta csillapítani, ám hiába fenyegette és rángatta el a buliból, Brigi mindig megtalálta az alkalmat, hogy visszataláljon alkalmi partnereihez.

– Olyan voltál, mint egy féktelen, nimfomán hülye – emlékeztette Dóri. Nem csoda, hogy eddigi társa, Gergő még közös ágyukból is kiköltözött. 

Majd kinövi!

A leszbikus csók másik szereplője, Cinthia édesapja tátott szájjal bámulta a tévét. 

– Fogalmunk sem volt róla, hogy Cinthia a lányokhoz is vonzódik, mi is csak a műsorból tudtuk meg. Tizennégy éves korától fiúzik, volt vagy 10-15 fiúja pedig még csak 18 éves, sokkal együtt is élt. Remélem, ez csak valami lányos divathóbort, és majd kinövi – mondta lapunknak Cinthia apukája, Zoltán.

– Bánt és megalázónak tartom, amit tegnap este műveltél, te így érzed jól magad, de nekem ez nem fér bele. Attilával jól elvoltál, harapdálta a nyakad. Cintiával jól elvoltál, az a te dolgod, majd a gyerekeid biztosan fognak neki örülni – magyarázta Gergő másnap Briginek, aki semmire sem emlékezett abból, amit művelt. 

Hogy mennyire igaza volt Gergőnek, azt Brigi édesanyj­a, Ibolya is megerősítette a Borsnak. 

– A gyerekek is sokszor csodálkoznak, hogy mi történik az anyukájukkal, pedig Gergő szimpatikus volt nekik, de én még inkább meglepődtem. Ez nem az a Brigi, akit én ismerek, nagy baj van vele, már korábban is láttam. A lányom az elmúlt pár évben kemény stressznek volt kitéve. Egyedül neveli a három gyereket, egy más felé elkötelezett férfival esett szerelembe. El tudom képzelni, hogy az agya nem képes feldolgozni ezt a rengeteg stresszt, lehet, hogy szakorvosi segítségre, pszichológusra volna szüksége – magyarázta Ibolya, aki szerint az is aggasztó tünet volt, hogy Brigi korábban teljesen érzelemmentesen – mintha oda sem figyelt volna – nézte végig gyerekei üzenetét, amit a Farmra küldtek neki. – Most szinte nem is beszél a gyerekekről, pedig korábban ők voltak a mindenei – folytatta az édesanya, aki nyugtatót is bevett már lánya viselkedése miatt.

 

További cikkek

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Videó: Csercseszov debütálása, avagy így kapott ki a Fradi a DAC-tól

ripost.hu

Hét megyére adtak ki riasztást: brutális idő közelít az ország felé

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

kemma.hu

Többen rosszul lettek a komáromi akkumulátorgyárban - kivonultak a tűzoltók

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

origo.hu

Nő a magyarországi e-kereskedelem

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

life.hu

Február 1-től kötelező lesz az oltás az 50 év felettieknek, védettségi igazolás kell fodrászatokban és a kozmetikai szalonokban is Olaszországban

life.hu

Ítéletidő miatt adtak ki figyelmeztetést: ezek a megyék érintettek

origo.hu

Jeff Danielsszel olyasmi történt, ami más színésszel sosem