Celeb

Zombilázban tartja a világot a Walking Dead

Bors

Létrehozva: 2016.03.12.

A készítők semmit nem bíztak a véletlenre a The Walking Dead hatodik évadában. Még a zombikat is profi színészek alakítják.

Az élô halottak által elárasztott világban sosincs nyugalom, az élôk sorsa az állandó menekülés, ami a jelek szerint lebilincseli a nézôket. A The Walking Dead című sorozat készítői ismerik a siker titkát: a zombis sorozat már a hatodik évadnál tart, de a zombiláz nem csillapodik, a rajongók száma csak nő a világban és itthon is.

Az AMC csatornán látható filmeposz új évadáról egyre több érdekesség szivárog ki, többek között az, hogy míg korábban bárki jelentkezhetett zombistatisztának, most már a pár másodperces szerepekre is hivatásos színészeket alkalmaztak. Sőt a szemfülesek kiszúrták, hogy az egyik zombi erőteljesen hasonlít Johnny Deppre. Nem véletlenül.

– Nem tudom, hogy bajba kerülök-e vagy sem, ha elárulom, de tény, az egyik levágott zombifejet valóban Johnny Deppről mintáztuk. Annyira lesoványodott fejmaszkról van szó, hogy azt hittük, nem fog feltűnni senkinek – árulta el Greg Nicotero, a sorozat producere, maszkmestere, és több epizódjának rendezője.
A legtöbben, természetesen a Walking Daed exrendôr főhősét, Rick Grimest alakító Andrew Lincolnra kíváncsiak, aki végleg befutott a zombitörténettel. Néhány érdekes tény róla, amit még a régi rajongók közül is kevesen ismertek.

Sztárlexikon: Andrew Lincoln

1. Remek szakács
Sorozatbeli kollégáinak gyakran ad vacsoraestet, ahol bemutatja főzőtudományát.

2. Megviselte a forgatás
Egy interjúban elárulta, aznap, amikor a sorozat harmadik évadában le kellett egy fejszével vágnia Scott Wilson (Hershel alakítója) lábát, annyira megviselte, hogy éjszaka nem tudott elaludni.

3. Barátság lett belőle
A Shane-t alakító Jon Berthallal a sorozat meghallgatásán találkozott először. Annyira jóba lettek, hogy ma már közeli barátok.

4. Paltrow lánya volt a koszorúslány
Szoros barátságot ápol Gwyneth Paltrow-val, olyannyira, hogy 2006-os esküvőjén a színésznő lánya volt a koszorúslány.

5. 2003-ban lett ismert
A világ 2003-ban láthatta, miután szerepelt az Igazából szerelem című mozifilmben. Nincs, aki ne emlékezne a férfira, aki táblával vallott szerelmet. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek