Celeb

Tíz híresség, akinek lefotózták a holttestét 18+ durva képek

Bors

Létrehozva: 2016.03.28.

Roman Polanski lemészárolt felesége, Diana hercegné, Elvis Presley, vagy az alkoholtól holtan elterült Amy Winehouse. Megrázó képek, csak erős idegzetűeknek.

Diana hercegné

Károly walesi herceg, brit trónörökös első felesége 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy párizsi autóbalesetben. A walesi hercegné szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fayeddel és autójuk vezetőjével együtt halt meg.

Hivatalosan a sofőr ittassága okozta a tragédiát, amit máig sokan vitatnak.  

Elvis Presley

A Király már 1973-ban is kétszer túladagolta magát, ’77-re pedig egyenesen kétségbeejtő állapotban volt. Augusztus 16-án szerelme talált rá a fürdőszobában, ahol eszméletlenül feküdt. Sikertelenül próbálták meg újraéleszteni. Temetésén legalább 80 ezren voltak.

Whitney Houston

Az énekesnőre a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotel-beli lakosztályának fürdőkádjában találta holtan a testőre. 2012. február 11-i halálát a xanax és az alkohol kombinációja okozta. A vizsgálatok szerint Whitney Houston nem akart öngyilkos lenni. 

Sharon Tate

A lengyel származású filmrendező, Roman Polanski fiatal feleségét brutálisan gyilkolták meg otthonában, 1969. augusztus 9-én.

Az ígéretes karrier előtt álló, fiatal modell-színésznőt Charles Manson hívei ölték meg. A terhes Sharon Tate könyörgött, hogy ne bántsák, de hiába, többször is megszúrták. A 16 sebből 5 is halálos volt. A tettesek állítólag még brutálisabban akarták végrehajtani tettüket: ki akarták vágni a magzatot a nőből.  

Bruce Lee

A harcművész filmek legendája 1973. július 20-án vesztette életét, miután eszméletlenül találtak rá. A boncolás szerint allergiás volt a neki adott fájdalomcsillapító egyik összetevőjére, ami agyduzzadást okozott.

Rajongói ezt a magyarázatot nem tudták elfogadni, még az is felmerült, hogy esetleg megmérgezték.  

Nicole Brown Simpson

Az amerikai futball-sztár O.J. Simpson egykori feleségét barátjával együtt gyilkolták meg 1994. június 12-én Los Angelesben.

Mindkét gyilkossággal O.J. Simpsont vádolták meg, de végül ártatlannak nyilvánították. 1997-ben egy polgári perben bizonyítottnak látták a bűnősségét, de a 33,5 millió dolláros büntetést nem fizette ki. Mivel már egyszer ártatlannak nyilvánították, börtönre sem kellett számítania.  

Eva Perón

Juan Perón argentin elnök felesége méhnyakrákos volt. Amikor ezt felfedezték, még műthető lett volna, de a hihetetlenül népszerű Evita nem akart eltűnni a nyilvánosság elől. 1952. július 26-ám meghalt, Argentína pedig gyászba borult.

Amy Winehouse

A hatszoros Grammy-díjas angol énekesnőről köztudott volt, hogy drog- és alkoholfüggőséggel küzdött. Többször szökött meg az elvonókúrákról. Rajongóit persze sokkolta, hogy 2011. július 23-án holtan találták otthonában, de a tragédia sajnos nem volt annyira meglepő.

Az orvosszakértői vélemény szerint halálát alkoholmérgezés okozta. Amy le akart szokni a piálásról, de halála napján rengeteg vodkát ivott, amivel sokkolta a szervezetét. 27 éves volt.  

David Carradine

A 72 éves Carradine-t legtöbben talán Quentin Tarantino Kill Billjéből ismerhették meg. Nem vetette meg az italt, de a kábítószereket sem. 2009. június 3-án találták holtan egy bangkoki hotelszobában.

Családja szerint bérgyilkosok végeztek vele, de sokkal valószínűbb, hogy Carradine egy szexuális játékba halt bele, ugyanis egy szekrényben felakasztva találta rá. Önkielégítés közben érhette a baleset.  

John Lennon

A Beatles gitárosát 40 évesen, 1980. október 8-án gyilkolta meg egy Mark David Chapman nevű elmebeteg. Utolsó fotóján néhány órával a halálos lövés előtt a gyilkosának ad autogrammot.

(Forrás: Stars - Topix)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek