Celeb

Titokban férjhez ment Karda Bea

Létrehozva: 2016.03.04.

A Széchenyi fürdő éttermében megrendezett lakodalomban L.L. Junior húzta a talpaalávalót, és több híresség is volt a vendégek között.

65 évesen újra férjhez ment Karda Bea, írja a Blikk. A lap szerint L. L. Junior fergeteges hangulatot varázsolt Bea és Laci esküvőjén, de az énekesnő barátnői, Sütő Enikő és Ungár Anikó is ott voltak a partin, akik közül a korábbi modell szívesen megosztotta élményeit.

– Beáéknak azt mondtam: lehetetlenség, hogy ennyi idősen csak temetésre illik már járni, s már nem találhatja meg a párját egy ötven feletti nő. Megannyi szomorú egyedülálló ember van, aki gyávaságból nem mer boldog lenni. Miért is gondolják, hogy csak húszévesen lehet valaki fehér ruhában menyasszony? Bea márpedig ennyi idősen is gyönyörű volt, sírt, de én is megkönnyeztem az esküvőt – mesélte a Blikknek Enikő.

Beáék jelezték a vendégeknek, hogy menyasszonytánc lesz, és borítékkal kedveskedhet, aki nászajándékkal szeretné megörvendeztetni őket.

– Nekik az volt a legnagyobb segítség, ha a kis dobozba borítékot teszünk, de természetesen mindenki vitt valamilyen kedves apróságot is emlékbe. – árulta el az exmodell.

A ceremóniamester Nádas György volt, aki délután négytől hajnalig fogadta házigazdaként a vendégeket, és kóstoltam az ételeket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek