Celeb

Sebestyén Balázsék széttrollkodták a konkurenciát

Bors

Létrehozva: 2016.03.25.

Sebestyén Balázs és a Morning Show csapata rendszeresen agyal olyan úttörő ötleteken, amelyekkel mérföldköveket rakhatnak le a reggeli rádiós műsorok már jól kitaposott útján. Az elmúlt pár napban egy spontán ötlettől vezérelve megpróbálták széttrollkodni a konkurencia reggeli műsorainak betelefonálós játékait.

– Az egész onnan indult, hogy felhívtak minket a Morning Show-ban, hogy a Rákóczi Feri diplomamunkáját megtalálta valaki az utcán. Megfejtettük, hogy ez úgy történhetett meg, hogy Feri exe – vagyis Bella Gabi, aki most a Music FM-nél, a Bocsiéknál a hírszerkesztő – kidobta az egészet a kukába, miután a felhívása ellenére sem jelentkezett és ment el érte Feri. Ennek kapcsán kapcsolódtunk össze. De pont játékos lett volna náluk vonalban, ezért bekapcsoltak minket, mi meg lejátszottuk a játékot, és megnyertünk tőlük egy piros vízforralót – mesélte Balázs, akinek ekkor pattant ki az isteni szikra a fejéből.

– Innen jött az ötlet, hogy leteszteljük, beraknak-e minket egy másik kereskedelmi rádió reggeli műsorának nyereményjátékába. A legtöbb helyen félre- vagy lekapcsoltak minket, illetve ránk tették a telefont, mert nem hitték el, hogy mi vagyunk. Annak ellenére, hogy végigtelefonáltuk a magyar rádiócsatornákat, összesen talán ha két rádió műsorába sikerült bekerülnünk. Valahol mindig elakadt. Tanulságos volt, megszenvedtünk vele – összegezte Balázs az éteri trollkodás eredményét. Ennek ellenére a vízforraló mellett egy pár kesztyűt és két óra ingyen parkolást sikerült nyerniük a konkurenciától.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek