Celeb

Sajtóközleményben búcsúzik Ákostól a Telekom

Bors

Létrehozva: 2016.03.02.

Az ügyet véglegesen lezártnak tekintik és köszönik egymásnak a közös munkát – áll a nyilatkozatban, amit a Telekom közölt a honlapján.

"Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése. A partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan rendezték, az ügyet véglegesen lezártnak tekintik, megköszönve egymásnak a sok éves, eredményes közös munkát." – olvasható a szolgáltató honlapján a Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése című sajtóközleményben.

 

MEGEGYEZÉS.“Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése. A partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan...

Közzétette: Ákos – 2016. március 2.

 

Ákos tavaly év végén az Echo Tv-nek adott interjúja után - melyben a nők a társadalombanban általa idealizált szerepéről beszélt - döntött úgy a Telekom, hogy kiszáll az énekes támogatóinak sorából.

"A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban  tájékoztattuk. Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével." – foglamazta meg véleményét akkor a cég.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek