Celeb

Lagzi Lajcsi külföldre költözik a családjával

GYLF, O. Zs.

2016. március 2. szerda 04:00

Lagzi Lajcsi arra az elhatározásra jutott a családjával, hogy feladják eddigi fényűző életmódjukat egy jóval szerényebbért. A cél érdekében eladná birtokai nagy részét a halgazdasággal együtt, és külföldön kezdene új életet.

Lagzi Lajcsinak a börtönben töltött 125 nap alatt volt ideje számot vetni eddigi életé­vel. Az előzetesben ráébredt, hogy mit sem ér a megszerzett vagyon, fényűző életvitel a szerető családja nyújtotta biztonság és nyugalom felbecsülhetetlen értékéhez képest. Otthon már meg is beszélte a gyermekeivel, hogy feladják eddigi életmódjukat egy szerényebbért, megválnak ingatlanjaik nagy részétől. Hogy mindez mennyit hozna a konyhára, megbecsülni is nehéz, már az is talány, hogy mi minden van a család birtokában.

– Felmerült bennünk, hogy a lelki sérülések miatt, amelyek itt értek bennünket, elmegyünk egy időre. A gyermekeim akár egy-két évet külföldi gimnáziumokban is tanulhatnának. Külföldön nyilván nem egy kétszáz hektáros kúriát vennénk vagy bérelnénk. Egy lakás bőven elég lenne, három-négyszobás – avatta be a Borsot komoly terveibe Lajcsi.

– A gyerekeimet már nem kell tanítani arra, hogy a kevesebb is elég. Sosem volt még olyan, hogy bementünk bárhová, és azt mondták: „apa ezt vedd meg nekem!” Ismerve a viszonyokat azt mondom, Nyugat-Európában egy jól menő állatorvos él úgy, mint én. Mint zeneművész itthon erkölcsileg és anyagilag is megbecsült voltam és vagyok. Mindezek eredményeként az is felmerült bennünk, hogy eladjunk itthon néhány ingatlant – magyarázta a trombitás, aki kérdésünkre azt is hozzátette: az sem kizárt, a gyermekei külföldi egyetemen szeretnék majd folytatni a tanulmányaikat.

– A feleségem édesanyja az indiai magyar nagykövetségen dolgozott. Így Bogi a diplomata­negyedben nőtt fel és egy remek, angol nyelvű iskolában tanulhatott. Ez egy életre mérhető előnyöket jelentett neki. Én sváb származású vagyok, és tanultam is a német nyelvet, így anyanyelvi szinten beszélek. Nagyon sokat beszélgetünk most a jövőnkről. A gyermekeink gimnáziumba járnak, a nagymamájuk angoltanár, rendszeresen tanítja is őket, jól is beszélnek. De Európában ma az anyanyelven kívül két nyelv ismerete elengedhetetlen. Szeretném, ha a gyerekeim elsajátítanák még a spanyolt is – tette hozzá. 

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

life.hu

Baleset miatt került kórházba a magyar énekesnő és kislánya, másnap kiderült, hogy koronavírusosak

metropol.hu

„Mérhetetlen harag van bennem!” – megtörten nyilatkozott Csuti Kulcsár Edina új kapcsolatáról

origo.hu

75 éves lett Kitano Takesi - képgaléria

origo.hu

Hivatalos a Samsung mobilos csúcslapkája

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

vg.hu

Ausztrália is elfogadja a Szputnyik V-t

vg.hu

Gigafelvásárlást hajt végre a Microsoft

hirtv.hu

Március 15-től kötelező az oltakozás Németországban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

origo.hu

Marhákra kiadott gázkibocsátási tanúsítvány miatt lehet botrány az USA-ban