Celeb

Kidobta Jacko aláírását LL Junior anyukája

Bors

Létrehozva: 2016.03.04.

Kincsként őrizte otthonában Michael Jackson eredeti aláírását LL Junior, anyukája véletlenül mégis szemétbe dobta a felbecsülhetetlen értékű relikviát.

LL Juniort már kisgyerekként elvarázsolták Michael Jackson videoklipjei. A rappert annyira magával ragadta, amit hallott, látott, hogy azóta is a Pop Királya a példaképe. Kívülről fújta a dalait, és utánozta a táncait. Minden cikket elolvasott kedvencéről, gyűjtötte a cédéit. Még egy eredeti aláírást is szerzett tőle.

– Michael Jackson 1997-ben a Népsta­dionban koncertezett, és akkor forgatta nálunk a videoklipjét a HIStoryhoz. Statisztaként én is szerepeltem benne. A forgatások szünetében összehaverkodtam az egyik alkalmazottjával, akinek segítségével személyesen találkozhattam Jacksonnal, sőt még autogramot is sikerült szereznem tőle – meséli Junior kamaszkorának egyik meghatározó élményét. – Tizenhárom évesen eszméletlenül büszke voltam rá. Az aláírást aztán kiemelt helyre, az íróasztalomra raktam ki, hogy mindig lássam.

Boldogsága nem tartott so­káig, édesanyja ugyanis csak értéktelen fecninek látta az aláírást.

– Egyszer, amikor anyum takarított, kidobta úgy, ahogy volt. Mondtam neki, „Anyu, az egy eredeti Michael Jackson-aláírás volt!”. Erre ő csak annyit felelt: „Az rendben van fiam, de miért nem teszel rendet akkor a polcodon?” – mesélte mosolyogva Junior, aki annak ellenére, hogy tisztában van vele, felbecsülhetetlen értékű relikviáról van szó, nem tud haragudni az anyukájára.

– Nem vagyok az a mindent őrizgető, dédelgető típus. Ezek csak tárgyak. Sokkal inkább az emberekhez ragaszkodom, nem a tárgyakhoz – mondta Junior.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek