Celeb

Forgatásról vitték el a mentők Rékasi Károlyt

kbv

2016. március 31. csütörtök 09:00

A Barátok közt forgatásán nyílt szét a seb Rékasi Károly februárban műtött lábán, mentőt kellett hívni hozzá a stúdióba. A vérző színészt a kórházban látták el.

A Bors megtudta: március közepén újra kórházba került Rékasi Károly, pedig a balesete után februárban egyszer már újra kellett műteni, mert nem indult meg a csontképződés.

Segít a stáb

Mint kiderült, a Barátok közt forgatásán szétnyílt a sebe. Az ok ismét ugyanaz lehet, mint februárban: a színész megerőltette a lábát. Rékasit a februári operáció után betegszállító vitte a Barátok közt nagytétényi stúdiójába, végig felügyelték állapotát a hosszú, többórás forgatások alatt is, s a szakképzett segítők vitték haza. Az újabb műtét és a szigorú orvosi utasítások miatt – Rékasi korlátozottan mozoghatott – a stáb még a forgatókönyvet is átírta miatta, hogy úgy forgathasson, hogy ne ártson a szervezetének.

Újra vezetett

Informátorunk szerint két hete Rékasi úgy döntött, nincs már szüksége a szakápolók segítségére, a stúdióba maga vezette autóval érkezett, mert csak akkor nem émelyeg egy autóban, ha ő vezet.

– Kari aznap is végig játszott, és bár ülő jelenetei voltak, egyre rosszabbul lett. A balesete óta fájdalomcsillapítókat szed, de még így is pokoli kínokat él át. Ahogy érezte, hogy baj van, jelezte a stábtagoknak. Mentőt hívtak hozzá, akik azonnal kórházba vitték, ott pe­dig ellátták a vérző műté­ti sebet – mesélte informátorunk, aki azt is elárulta, a történtek óta Rékasi nem forgat.

Türelmetlen beteg

A színész tavaly nyáron szenvedett balese­tet, számos csontja eltört, a feje is megsérült, napokig életveszélyben volt. Kiengedték, de a csontképződés nem indult meg – nem tudni, igaz-e, de egyes hírek szerint nem tartotta be a szigorú orvosi utasításokat, a csontját rögzítő csavarok eltörtek a lábában, így év elején újra műtőasztalra kellett fektetni. Akkor így nyilatkozott a Borsnak: 

– A baleset óta erős fájdalmaim vannak, az előadásaimat és a forgatásokat is csak fájdalomcsillapítókkal tudtam végigcsinálni. Úgynevezett romos törés keletkezett a lá­bamban, akkora a hiány a két csontrész között, hogy önmagától a szervezetem nem képes visszanöveszteni. Jövő héten újra felnyitják a combomat. A fémeket kicserélik, és csontforgácsot is tesznek be a hiány helyére, hogy az ösztönözze a csont növekedését – mesélte letörten.
 

További cikkek

Válás

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

borsonline.hu

Felháborító taplóság: Fellépése közben sörösüveggel dobták meg Tóth Gabit

mandiner.hu

Hodász: Nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi

szoljon.hu

Elhunyt Szatmári Imre, a szolnoki gasztronómia kiválósága

nemzetisport.hu

Aus. Open: Bondár Anna–Anasztaszija Pavljucsenkova – élőben az NSO-n!

vg.hu

Home office-ban van? Így alakul a távmunka költségtérítése

borsonline.hu

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

borsonline.hu

Letapasztotta a mellbimbóit, így már nem tiltja le az Insta Barbit

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

A lehető legkegyetlenebb hazugsággal akart pénzhez jutni egy anya