Celeb

Félmeztelenül pózol Ördög Nóra – fotó

Bors

Létrehozva: 2016.03.03.

Soha nem volt még ennyire merész a szexi műsorvezető. Érdemes megnézni a képet!

„Azt hiszem, ma ennél nem lehet semmi pozitívabb: előrendelhető a könyvem!!!! Májusban érkezik!” – osztotta meg rajongóival csütörtök délelőtt Facebook-oldalán Ördög Nóra. A TV2 műsorvezetője az anyaságról ír, de ami legalább ennyire érdekessé teszi a készülő művet, hogy a borítón elég merész képpel pózol.

„Egy éven át tartó reménytelen próbálkozássorozat után szembesültünk a ténnyel, hogy az orvosok szerint meddő pár vagyunk a férjemmel. Közben megéltük, hogy a környezetünkben sokaknak szinte az első érintésre sikerült, csak nekünk nem. Tudom, milyen az, amikor magadban keresed a hibát, mert a vizsgálatok szerint nincs szervi oka a meddőségednek. Ismerem az ősi félelmet: mi van, ha nem lehet gyerekem?

És most már azt is tudom, miért ne mondd soha egy babáért küzdő nőnek, hogy ne feszülj rá, ne görcsölj, engedd el, és menni fog. Ebben a könyvben ilyen tanácsot biztosan nem olvasol majd. Nem bosszantani szeretnélek, hanem reményt adni, hitet, kapaszkodót a – saját történetemmel és olyan szakértők gondolataival, akikkel találkoztam a küzdelmünk során. Mindig is hittem abban, hogy egyszer anya leszek. Ugye te is hiszel?” – írja a könyv ajánlójában Ördög Nóra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek