Celeb

Apa lett a Mamma Mia! hősszerelmese

Fái

Létrehozva: 2016.03.18.

Nagy az öröm a Madách Színházban: megszületett Sánta László Ádám. Édesapja a Mamma Mia! musical hősszerelmese, Sánta László, édesanyja Sánta-Széphalmi Júlia táncos.

A kisfiú szülei a próbák alatt szerettek egymásba, a lánykérés is a színpadon történt, a közönség előtt, a 100. előadás végén.

– Apuka vagyok – újságolta Laci. – Hihetetlen, van egy gyönyörű kisfiam. Felkavaró, semmihez sem hasonlítható érzés volt ott lenni a szülésnél. A világ egyik legszebb története a miénk, belecsöppentem egy álomba. Érdemes volt várni Júliá­ra, a nőre, akivel ezt megélhetem. Az egész társulat szorított a babáért, óriási szeretet várta.

Mégis eltelt majd’ egy hónap, mire Laci megosztotta a nagyérdeművel boldogságát, Ádám február 22-én született.

– Azért vártunk, mert volt egy kis izgalom – árulja el Laci. – Né­hány órával a születése után átvitték az I. számú Gyermekklinikára. Összedugták a fejüket az orvosok, ápolók és úgy gondolták, biztosra mennek, mert a baba oxigénhiánnyal született. Mintha kirántották volna a lá­bam alól a talajt. A párom az egyik kórházban, én a másikban a babával. Nem tudtam mit tenni, csak simogattam a kis fejét. Az első két nap dráma volt.

Szerencsére a vizsgálatok be­bizonyították: minden a legnagyobb rendben.

– A szülés körülményei miatt a Madáchnál dolgozó kollégáim, barátaim javasolták, hogy járjunk terápiára a Dévény Anna Alapítványhoz, ami erre a legtökéletesebb. Bencze Ilona és az egyik legjobb barátom, Bereczki Zoli segített. A kisfiam nem szenvedett károsodást, de a biztonság kedvéért elvittük a kezelésekre. Azóta ficánkol, eszik, alszik, nézelődik és napról napra erősebb. Köszönjük az égiek és mindenki segítségét!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek