Celeb

Amint tud, ismét elhúz az országból Lagzi Lajcsi

Bors

Létrehozva: 2016.03.29.

Elképzelhető, hogy nem marad sokáig Magyarországon Lagzi Lajcsi – legalábbis ezt állította a Blikknek. Nem biztos benne, hogy van maradása ott, ahol „meghurcolták őt és a családját”.

– El kell néhány dolgot intéznem, és indulok vissza, már van újabb repülőjegy-foglalásom Dél-Amerikába – nyilatkozta Galambos Lajos a lapnak, s leszögezte: nem bujkál. Először tisztázza magát, aztán meglátja, hogy veszi-e a kalapját.

Lajcsi az elmúlt hetekben az Egyesült Államokban és Mexikóban volt, és elmondása szerint érdekes ajánlatokat kaptak Mexikóvárosból, de még Kanadából is, hogy költözzenek oda. „Nem ismerősöktől vagy rajongóktól, hanem olyanoktól, akik látják az igazságot, hogy pontosan mi történt” – közölte.

A zenész elmondta: rengeteg terve van, és a történések is arra utalnak, mintha fel akarná számolni eddigi életét. A boldogasszonypusztai birtokot 2,6 mil­liárd forintért árulja külföldön, de a többi ingatlanját is pénzzé tenné. Inkább egy 4-5 szobás házat szeretnének és egy külföldi rezidenciát. A helyszín attól függ, hogy a gyerekek melyik országban szeretnének továbbtanulni, tehát 2-3 év múlva már esedékes a költözés.

A boldogasszonypusztai birtokon építkezés kezdődik: bővítik a kúriát, ami összefüggésben áll az eladással. Már korábban is érdeklődött egy szállodalánc iránta, de akkor nem született megállapodás.

A közelmúltban a Blikk szerint Lajcsi visszautasított egy komoly felkérést is az egyik kereskedelmi csatornától.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek