Celeb

Ugrott Tvrtko csúcsgázsija és az új műsora is

D. Á.

2016. február 27. szombat 04:00

Azonnali hatállyal menesztették pénteken az öntörvényű riportert, mert kollégáját és rajta keresztül saját csatornáját, azaz munkaadóját támadta. Három műsort és sok milliót bukott el emiatt.

Vujity Tvrtkónak a karrierjébe kerülhet botrányos ma­gán­akciója, pedig múlt péntekig kimondottan jól állt a szénája: a TV2 egy saját műsorról tárgyalt vele, amelyet az ő képére akartak formálni, mert hétköznapi hősök szerepeltek volna benne, lehetőséget kapott, hogy részt vegyen A Nagy Duettben, amit el is vállalt, és ott volt még a Mokka is. Tvrtko rengeteg pénztől esik el meggondolatlansága miatt.

Ahogyan a Bors megírta, múlt pénteken a riporter saját kenyér­adója másik sztárját, Berki Krisztiánt alázta a TV2 reggeli műsorában. Tvrtkót hiába próbálta Demcsák Zsuzsa leállítani, és érzékeltetni vele, hogy túllőtt a célon. Nem sikerült, a riporter fittyet hányt az etikettre is, élő adásban osztotta ki Berkit. Ennek pedig meg is lett a következménye. Figyelmeztetés, majd képernyőről letiltás, végül tegnap délelőtt ki­rúgás. Tvrtko a Facebookon közölte a hírt.

„Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik! (Részlet a Linda című filmből) Köszönök minden szépet és jót, TV2!” – így mondott búcsút a riporter.

„Egy egész ország beszélt a herevasalásról, ami nem történt meg” – ezzel a mondattal tette fel az i-re a pontot, mivel ezzel nemcsak Berkit támadta, hanem saját csatornáját is, hiszen az akkor főműsoridős Édes életben volt téma Berki bizarr szépészeti beavatkozása.

– Mindenkit meglepett, hogy Tvrtko még A Nagy Duettet is elvállalta, hiszen korábban többször is tett már említést arról, hogy nem szereti a bulvárt és a celebeket. Most ez a csúcsgázsi is ugrott – mondta el informátorunk, akitől megtudtuk azt is, hogy Tvrtko azzal próbálta menteni magát a botrányos riport után, hogy kolléganője, egyben jó barátja, Demcsák Zsuzsa bírósági tárgyalása miatt volt ilyen rossz passzban, ahol ő mint tanú jelent meg, Demcsák volt férje pedig kínos helyzetbe hozta, amikor a riporter magánéletét próbálta belekeverni az ügybe.

– Tizenöt éve vagyunk barátok Tvrtkóval, és életünk végéig azok is maradunk. Az sem változtat ezen a tényen, hogy ki hol dolgozik. Átéltünk örömöket, tragédiákat, együtt sírtunk, együtt nevettünk, küzdöttünk, dolgoztunk és mindig számíthattunk egymásra. Így lesz ez a jövőben is – mondta a riporter kirúgásával kapcsolatban Demcsák Zsuzsa, a TV2 pedig rövid közleményt adott ki a történtekről.

– Február 26-i hatállyal távozik a TV2-től a Mokka műsorvezetője, Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, 2014 decemberében rövid időre távozott a cégcsoporttól, ahová 2015 szeptemberében tért vissza. A TV2 Csoport belső ügyként kezeli az esetet, és a továbbiakban nem bo­csátkozik részletekbe a távozással kapcsolatban. Vujity Tvrtko pedig nem kívánt nyilatkozni.

Fricska az új tulajnak

A riporter az egyik internetes posztjában név szerint szólította fel Andy Vajnát, hogy csatlakozzon csekkes ak­ciójához. Azaz a megkérdezése nélkül azt várta volna el a TV2 tulajdonosától, hogy jótékony célra befizessen egy csekket, majd ezt fényképen megörökítve elküldje neki.
„Én hallottam róla, hogy tehetős ember. Még nem találkoztunk személyesen. Andy Vajna, a TV2 új tulajdonosa” – indokolta Vajna kihívását, aztán egyszer csak a kihívottak listájáról eltüntette a nevét. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A színésznő az exe férfiasságával viccelődött

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

hirtv.hu

Magyar Nemzet: ellenzéki nagyhalakat sodorhat el a baloldali korrupciós botrány

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

borsonline.hu

Mindjárt lecsap a vihar, több megyére már riasztást adtak ki

borsonline.hu

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki