Celeb

Titokban volt Jimmy sírjánál első felesége

Brunner Mónika

Létrehozva: 2015.11.05.

Évekkel ezelőtt tűnt el a nyilvánosság elől Jimmy első felesége, Vera. Most fiukkal, Krisztiánnal titokban ment az énekes sírjához.

Megható fotókat tett ki közösségi oldalára Zámbó Krisztián: édesanyjával, Csoma Verával együtt látogattak ki apja, a tragikus körülmények között elhunyt Jimmy sírjához.

– A megemlékezésekkor általában anyu is kimegy hozzá, de leginkább itthon szokott gyertyát gyújtani érte. Sok rajongó jár ki, nem nagyon akarja magát mu­tatni, nem könnyű ezt az egészet a mai napig feldolgozni – mondta a Borsnak Zámbó Krisztián, aki édesanyjával idén halottak napján látogatta meg Jimmy sírját. Aki csak tehette, szombaton vagy vasárnap ment a temetőbe. Vera bizonyára el akarta kerülni a találkozást a rajongók tömegével, no és Editékkel – feltehetően azért látogatott ki titokban, akkor, amikor átadhatja magát a gyásznak.

– Nekem is fontos, hogy egyedül legyek, nem akarok beszélni senkivel a sírjánál... Nagyon hiányzik. Az édesanyámmal mindig hangoztatták, hogy bár az útjaik szétváltak, mert az apám mást szeretett meg, attól még én vagyok az elsőszülött fia, egy szerelemgyerek. A közös életükbe nem láttam bele, nincs is hozzá közöm, az ő dolguk volt – jelentette ki az énekes, akinek édesanyja az elmúlt években eltűnt a nyilvánosság elől. Nem vállal már közszereplést, viszont korábban szívesen beszélt Jimmyvel közös életükről: Budapesten, a IX. kerületi Bakáts téri tanácsházán házasodtak össze, nem volt nagy lakodalmuk, az asszony édesanyja a szűk családot egy finom vacsorával várta.

Jimmyről ko­rábban így beszélt: „Én nagyon imádtam őt. Állítom, hogy senki a világon nem ismerte őt úgy és annyira, mint én. Egy édes, aranyos, jóindulatú, türelmes embernek is­mertem meg. Az éle­tet komolyan vette. Szent volt neki a család. Értelmet adott az életének” – me­sélte Csoma Vera az énekes halála után az egyik női magazinnak.

– Ragaszkodott hozzám, igényt tartott rám. Úgy jellemezte a kapcsolatunkat, hogy „Vera, veled mindig mindent meg tudok beszélni, kiegyensúlyozottá te­szed az életemet”. Tulajdonának tekintett, de jó értelemben. Féltékeny volt rám. Nem tűrt mellettem senkit, még azt sem, ha beszéltem valakivel. – tette hozzá az asszony. Mint ismert, a házasság az új szerelem, Edit felbukkanása miatt ment tönkre. De hogyan él most Vera?

 

 

 

– Huszonvalahány év telt el a válásuk óta, ez már a múlt, de anyu nevében nem nyilatkozom. Apunak tiszteletet adunk, nagyon jó apa volt, férjnek nem tudom, milyen. Mindenki tudja, hogy apám a szerelemből élt, szerette a nőket, de a gyerekei a gyerekei voltak. Anyunak nincs jó kapcsolata Edittel, de már ez is egy régi történet. Édesanyám modern nő, hatvan év fölötti, egész életében rengeteget dolgozott, a testvé­reimmel hármunkat egyedül tartott el, jelenleg nincs senkije, és megpróbál mindent megtenni, amit lehet, hogy normális körülmények között éljen. Itt vagyunk mi is neki, a bátyámmal és a nővéremmel, és mindenben segítjük egymást – mondta édesanyjáról Zámbó Krisztián.

 
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek