Celeb

Születésnapjára autót kapott Charlie

A. T.

Létrehozva: 2015.11.03.

Horváth Charlie szerettei körében töltötte hatvannyolcadik születésnapját, amelyen egy baráti meglepetés is várta. Ellopott autója helyett kapott most egy másikat, amit egy évig használhat.

– A fiammal és az unokámmal ünnepeltünk, csendesen, békében. Nem volt kedvem bulizni. Érkezett persze rengeteg gratuláló telefon, de ennyi épp elég volt. A hangom, lehet, már vidámabban cseng, mint az utóbbi hónapokban, ez azonban csak a megtévesztő felszín – mesélte a Borsnak az énekes, akit nagyon megviselt felesége tavaly decemberi elvesztése.

A gyász időszakában ráadásul a terepjáróját is ellopták, így a koncertjei helyszínére is nehezen jutott el. Az autóban voltak a személyes iratai is, melyek pótlása rengeteg idegeskedéssel eltöltött órával járt, ami csak rontott egyébként is zaklatott lelkiállapotán. Charlie jutalmat ajánlott az autójáért cserébe, de a terepjárónak azóta sincs nyoma. A napokban azonban újabb fejezetéhez érkezett az ügy.

– A rendőrök lefüleltek egy autótolvajbandát. Közel négyszáz lopás írható a számlájukra. Nem tudom, az én autómat ők lopták e el, ez majd a rendőrségi nyomozásból kiderül. Addig is az egyik kedves barátomtól kaptam a születésnapomra egy autót. Egy évig használhatom, ennek most örülök.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek