Celeb

Keresem a családom: megszólal a testvérek édesapja

L. E.

2015. november 20. péntek 04:30

A Keresem a családom című műsorban szereplő lányok után édesapjuk is szót kért a Borsban. István állítja: csúsztattak a lányai.

– Tönkretették egy élet munkáját. Mindenről van dokumentumom, így szeretném tételesen megcáfolni, amiket a lányaim mondtak rám – háborog István. A Keresem a családom címû műsorban egy testvérpárt mutattak be, akik hat éves koruk óta nem találkoztak, most azonban a tévések segítségével újra láthatták egymást. Edina és Bernadett a csütörtöki Borsban elmondta: valójában nem a kamerák előtt vették fel a kapcsolatot, régóta beszélgetnek az interneten.

De az apa nem emiatt kereste meg a Borsot, hanem azért, hogy elmondja, szerinre milyen volt a kapcsolata a lányaival.

– Ami nekem fáj, hogy beállítottak egy szörnyeteg apának, aki soha nem törődött a gyermekeivel, sőt nem is engedte őket összeismerkedni úgy igazán. Az első lányom, Edina egy futó kapcsolatomból született, minden hónapban tisztességesen utaltam a tartásdíjat. Később pedig adtam neki annyi pénzt, amelyből lakást tudott venni. Most is ott élnek – meséli az édesapa.

István később feleségül vett egy fiatal nőt, akitől szintén kislánya született.

– Ő volt Bernadett, a szemem fénye. Imádtam, éjjel-nappal csak vele foglalkoztam. Tizenkét éves volt, amikor elváltunk, és az anyukája sajnos annyira ellenem nevelte, hogy megszakadt köztünk a napi kapcsolat. Egy gyönyörű balatoni panorámás sorházi lakást hagytam ott nekik, én pedig egy fűtetlen faviskóban húztam meg magam. A lányom szépségversenyt nyert, ahol ott voltam, majd Johannesburgba költözött. Az esküvőjén beszédet is mondtam. Az édesanyja sajnos meghalt, és attól kezdve minden magyarországi ügyét én intéztem. Többször volt itthon, de soha nem mondta, hogy a féltestvérével találkozni szeretne. Pedig pontosan tudtam, hogy hol lakik Edina, így simán elmehettünk volna hozzá. Most meg azt mondják, hogy miattam nem tudtak találkozni. Ez nem igaz. Én gyerekkorukban is megpróbáltam összehozni őket, de nem jöttek ki egymással – állítja István.

A Bors csütörtökön kereste Edinát, hogy reagáljon, de nem sikerült elérni.

További cikkek

Tragédia

Gyász: váratlanul elhunyt a csodálatos színésznő

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Ez is érdekelhet