Celeb

Így emlékszik Bodnár Attilára gyerekkori szerelme

Bors

Létrehozva: 2015.11.04.

Az iskolában minden lány a tragikusan fiatalon elhunyt ifjabb Bodnár Attilába volt szerelmes – állítja a zenész első szerelme.

D. Tóth Kriszta weboldala közölt egy levelet attól a lánytól Csillától, aki egykor elrabolta Bodnár Attila szívét.

"Azt mondják, hogy fiatal korban a szerelmek jönnek-mennek… Az elsőre azonban mindig emlékszünk, még akkor is, ha az beteljesületlen marad. Egy általános iskolai buliban ott állt a bejárati ajtónak támaszkodva, lazán, vagányan, sötétlila amerikai dzsekiben, ami abban az időben még nem sok mindenkinek volt a vidéki kisvárosban. Csak néztem, de odamenni nem volt merszem. Hogyan is lett volna, hiszen a fél városnak ő volt a „szerelme?" – idézi Csilla sorait a wmn.hu.

A levél így folytatódik: „Aztán teltek az évek, mindenki felnőtt, és elhagyta az alföldi kisvárost. Pár évvel ezelőtt azonban egy tehetségkutató versenyen feltűnt a neve a televízióban. A vagány, sötétlila dzsekis „kisfiú” neve. Jöttek az emlékek is vele együtt.

És amikor kiderült, hogy utcazenész, akkor a lábaim akarva-akaratlanul azon az aluljárón mentek át, ahol ő zenélt. Még akkor is, ha az ellenkező irányban volt dolgom.”

Csilla néha megpillantotta az aluljáró tömegében, de nem ment oda hozzá. Elég volt látnia.

– Isten veled, Atesz! Remélem, hogy már a Mennyország aluljáróiban pengeted a húrokat!
És most már tudom, ha még egyszer találkoznánk, akkor odamennék hozzád! – zárul a levél.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek