Celeb

Got Talent: lenyűgöző a szexi Juli mutatványa

T. T.

2015. november 24. kedd 14:30

Repültek az üvegek Buda Julianna produkciójában szombat este a Hungary's Got Talent műsorában. Az utolsó előválogatón a fiatal lány ritmikus gimnasztikával ötvözte a koktélkészítést.

Jégszobrász, trambulin táncosok, bögreevő és pantomimes is megfordult már a az RTL Klub Hungary's Got Talent című tehetségkutatójában, és a sok furcsaság mellett, szombat este egy csinos szőke lány is bemutatotkozott a zsűrinek, aki akrobatikus mozgáselemekkel tarkított koktélkeverő produkcióval állt elő. A húsz éves budapesti lány hat éve foglalkozik a flair műfajával.

– Az egyik barátnőm javasolta, hogy menjük el egy flair tanfolyamra, mert ott is fontos az eszközhasználat, így kis túlzással a karikát és a buzogányt lecseréltem shakerekre és üvegekre. Persze a dolog ennél összetettebb, de a flair azonnal megfogott, és azóta is fontos része az életemnek – magyarázta Juli, aki a ritmikus sportgimnasztikáról váltott a flair műfajára.

Mi az a flair bartending?

– Sokan azt gondolják, hogy csak üvegeket dobálunk össze-vissza, de a professzionális flairben a gyors italkészítés, a profi töltések ugyanolyan fontosak, mint a bártrükkök vagy egy jó vicc. A komolyabb népszerűséget a 90-es évek hozták el a Cocktail c. Tom Cruise filmnek köszönhetően. A stílus az USA-ból származik, és alapvetően a vendégek szórakoztatásáról szól: finom italokat készítünk, miközben a vendég jól érzi magát.

– Szerencsésnek mondhatom magam, mert 16 éves koromig ritmukus gimnasztikáztam, ami nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy fejlődni tudjak. Kezdetben sokszor napi 5-6 órát gyakoroltam, de már csak heti 2-3 alkalom szükséges - mosolyodott el Juli, aki mutatványával a férfiakat is lenyűgözi.

– Nem mindennapi, hogy egy lány 4 üveggel „dobálózik”, így a szórakozóhelyeken sok pozitív visszajelzést kapok és úgy érzem a pasik általában oldottabban beszélgetnek velem, és könnyebben kommunikálnak.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

life.hu

Szívszorító felvétel! Utolsó tévés szereplése idején már az életéért küzdött Csollány Szilveszter

origo.hu

Meghozta az autós futár a rendelést, meglátta a lépcsőt, a következő jelenet eszméletlen volt

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

origo.hu

Ismét keserű évet zárt a mézpiac, most a magas árak sem segítenek

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: Stopiráék kettős emberhátrányban búcsúztak

mandiner.hu

Márki-Zay kocsmában járt, számon kérték rajta az indiai szemműtéteket

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

origo.hu

Meg akart lógni az igazoltatás elől egy somogyi autós, az abroncsaitól a rendőrök is elképedtek