Celeb

Ezért terpeszt Linczényi Márkó alsógatyában – fotó

ozs

2015. november 7. szombat 04:30

Néhány évvel ezelőtt készült bizarr fotó kering Linczényi Márkóról a világhálón. A fényképen Márkó egy szál rózsaszín alsónadrágban pózol.

A képet megosztó nethuszárok kikérik maguknak, hogy egy ilyen furcsa helyzetben lencsevégre kapott fickó bírálja mások tehetségét a Hungary's Got Talent zsűrijében. Márkó a Bors kérdésére elárulta, hogy
a fotó bizony nem ma készült.

– Ez egy hét évvel ezelőtti kép. Azóta sokkal izmosabb lettem. És a disznó-lófejű tag már nincs a zenekarban, és elvitte magával a bőrszerkókat is – kezdte Lin­czényi Márkó. Bár a Got Talent ítészei közül ő tűnik a legvajszívűbb és egyben legnyitottabb zsűritagnak, aki kicsit is képben van a Kolin énekesének munkásságával, az nem lepődik meg. Mert Markó sosem ment a szomszédba egy kis polgárpukkasztásért. Ma már állítólag sokkal visszafogottabb.

– Az én határaim – ahogy az mostanra már teljesen világossá vált számomra –, jóval tágabbak, mint a nagy átlagnak. Azonban ezek a tág határok nem öncélú polgárpukkasztást jelentenek. A Kolin zenekar régebbi, markánsabb arculata például teljesen illeszkedik az akkori zenéhez. Az első lemezünk számai harsányak, figyelemfelkeltőek, legtöbb esetben szatirikusak, túlzóak. Így azokat ehhez illeszkedő ruhák, pózok, fotók és videók kísérték. Akkoriban készült egyébként ez az ominózus kép is. A hamarosan megjelenő lemez jóval komolyabb témákat dolgoz fel, így az ahhoz tartozó arculat is komolyabb. Mondjuk indián fejdíszem azért van – újságolta a Kolin frontembere, aki polgárpukkasztásban az öncélúságnál húzta meg magának a szigorú határt.

– Ha valami csak azért túlzó, hogy túlzó legyen, az nem izgalmas számomra. Ami pedig számomra nem izgalmas, másoktól sem várhatom el, hogy nekik az legyen. De ez mindig változó. Például egy forróbb koncerten jóval több minden belefér, mint egy tévés szereplésnél. Bár a Csillag születik extra fellépőjeként nem volt rajtunk ruha, összeestem és csúsztam-másztam a színpadon, és megcsókoltam egy lányt az első sorból. De az a San Francisco című, a szabadelvűségről szóló szám előadása volt, szóval ott helye volt. Majd, ha a lottósorsolásra hívnak, frakkban megyünk – magyarázta Márkó.

Teljesen rendben van

Ez a fotó hűen tükrözi Linczényi Márkó művészetét, ebben semmi meglepő nincsen – reagált a kép felbukkanására az RTL Magyarország marketingkommunikációs osztálya.

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

likebalaton.hu

Ez az amerikai sorozatsztár forgatott a keszthelyi kastélyban

life.hu

5 észszerű és hasznos újévi fogadalom, amit érdemes betartanod

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

kisalfold.hu

Negatív rekord - mutatjuk az új fertőzöttek számát egyetlen nap alatt megyénkben

origo.hu

Különös tevehibrideket ábrázolnak az iraki templom falain

vg.hu

Diplomáciával próbálják megelőzni az ukrajnai háborút

life.hu

Ebben az 5 csillagjegyben születnek a legtehetségesebb emberek

nemzetisport.hu

NB I: Örülnék, ha állandó bajnokesélyes lenne a Puskás Akadémia – Hornyák Zsolt

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete

origo.hu

Óriási fordulat a kínai okostelefon-piacon