Celeb

Ezért szakított vőlegényével Kulcsár Edina - videóval

Bors

Létrehozva: 2015.11.19.

Meglepő, de a dédnagymamájához költözött a szépség. Miért?

Kulcsár Edina hat év után szakított vőlegényével, Mátéval. A FEM3Cafe stúdiójában részletesen beszámolt az okokról, és arról, hogy hova költözött egy hónapja.

- Közösen megbeszéltük, hogy így lesz mindkettőnknek a jó. Nem egyszerű dolog. Főleg úgy, amilyen lehetőségeket kaptam mostanában. Legtöbb olyan, hogy a tévé képernyőjén kell lennem, ezért nem tehetem meg, hogy kisírt szemekkel jövök. Nehéz időszak van mögöttem, nem tehetem meg, hogy állandóan sírós képeket posztolok.

- Az én életem fenekestül felfordult, mindenkinek arra van ideje amire szeretné. Lelkiekben nem éreztem már azt a támogatást, ő is sokat dolgozott, valahogy elhidegültünk egymástól. Nem azért, mert nem tudtam volna időt szakítani rá. Nem egy irányba fejlődtünk, úgy próbálják elmagyarázni. Rossz időszak ez mindkettőnk számára, de utána sokkal jobb lesz - mondta el a részleteket Edina, aki nem tagadja, volt egy-két hét, amikor sírva kelt, sírva feküdt.

Elárulta, hogy dédnagymamájával osztja meg most az életét, kénytelen volt hozzá költözni. A szépségkirálynő és dédije 46 négyzetméteren élnek együtt.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek