Celeb

Balhéra készül videoklipjük miatt Puskás Peti

Bors

Létrehozva: 2015.11.02.

Lány lánnyal, fiú fiú­val váltott csókjai provokálják Puskás Peti közönségét. A Megasztárral befutott énekes tudja, ebből a klipből botrány lesz.

Nehéz elmenni szó nélkül a The Biebers legújabb klipje mellett. A Puskás Peti zenekarának Love How It Taste című dalához készült videóban rekordmennyiségű színész csókolózik. Petiék szerint a klip botrányosan jól sikerült, mi­vel előre borítékolják, hogy a látvány sokaknál kiveri majd a biztosítékot.

– A klip ötlete a világ hí­reiből jött, abból a rengeteg agresszióból, ami embereket ér származás, bőrszín és vallási alapon. Számítunk arra, hogy megosztó lesz, és durva kommente­ket is kaphatunk, de a The Biebers nemcsak a zenében szabad, hanem a képi megvalósítás is fontos, és ez a klip úttörő – magyarázta Peti, aki egyébként a példaképét, Fe­renc pápát ábrázoló pólóban feszít, illetve feszegeti a határokat a kisfilmben.

– A szereplők a merész feladat ellenére gyorsan ráhangolódtak egymásra, nem riadtak vissza a lány lánnyal és fiú fiúval csóktól sem. Már a próbán is éles csókokkal indítottunk, a felvételek visszanézése pedig olyan volt, mint egy sportmeccs, ujjongtunk minden egyes csóknál. A klip üzenete sokat segített a szereplőknek a gátlások feloldásában – mesélte lelkesen az ifjú énekes.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek