Celeb

Balázs már megint leripacsozta Bereczkit

Munkatársunktól

Létrehozva: 2015.11.16.

Korábban még pszichológus segítségét is kérte a musicalszínész, amiért a műsorvezető folyton rajta köszörülte a nyelvét. Balázs a Got Talent múlt hétvégi adásában megint kíméletlenül beszólt Bereczkinek.

Túlzó gesztusaival tette nevetségessé magát a Hungary’s Got Talent színpadán egy 23 éves fiú. Jég Dávid egy musicalrészletet szeretett volna előadni.

A fiú hamar a feledés homályába is merülhetett volna, ha Sebestyén Balázs lakatot tesz a szájára. Ő azonban az előadás felett érzett jókedvében nem bírta ki, hogy ne „kedvenc ripacsához”, Bereczki Zoltánhoz hasonlítsa a pályakezdő énekest.

Az előzmény: Csuja Imre a fiút produkciója után leripacsozta. Az ifjú énekes nem értette, miért kapta ezt a jelzőt, s ekkor szólt közbe Balázs „segítőleg”:

– Nézz meg egy Bereczki-videoklipet, és látni fogod – fogalmazott a műsorvezető, majd amikor az énekes félszegen kibökte, a musicalszínész a példaképe, betegséggel kapcsolatos hasonlatot talált: – De édes, kinövöd majd.

Dombóvári István szerint pedig mindez a rajongás elmúlik majd:

– Vizelettel kiürül – mondta.

– Magát a műfajt, ezt a mindent betöltő, túlvezérelt színpadi jelenlétet kritizáltuk. Nem a személyt, hanem a színpadi modorosságot bíráltuk. Az előadó művészet extrovertáltságot feltételez, de abból nem mindig a több a jobb – magyarázta Dombi az adás után a Borsnak.

Balázs egyébként szívesen köszörüli a nyelvét Bereczkin: már harmadszor nevezte ripacsnak, aki hatásvadász, feltűnő mozdulatokkal túlzásokba esik. 2011-ben például A Nagy Duett után a reggeli rádióműsorban szólt be neki. Bereczki állítólag a műsor utáni záróbulin nem bírta elviselni, hogy nem az ő párosa nyert, ezért többször is felment a színpadra énekelni. Ekkor Balázs a Class FM reggeli műsorában elismerte ugyan, hogy Bereczki kitűnően énekel, de így foglalta össze a jellemét: ripacs.

A színész a Szépségkirálynő 2012-es műsora is megkapta a magáét kritikusától, aki szerint a műsor „tök mutyi” volt, a mélypontját pedig Bereczki Zoltán fellépése jelentette, ahol mindenki elé helyezte magát. Balázs akkor egyenesen röhejesnek nevezte a viselkedését, ahogy – szerinte – hadonászott a lányok gyûrûjében, hogy a középpontban lehessen.

Az egyik beszólását állítólag Bereczki még pszichológusával is megbeszélte.

– Lehet, hogy érzékenyebb személyiség vagyok, mint amennyire kellene, de igen, először elpanaszolom, ami bánt, a feleségemnek, aztán az anyukámnak, aztán egy szakembernek – mondta a Story4 műsorában a színész a 2011-es eset után.

A Bors szerette volna megkérdezni Bereczkit, hogy a szombati adás után most hogy érzi magát, de azt üzente, nem foglalkozik Balázzsal. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek