Celeb

Amerikai sztárok hívják Király Viktort

Bors

Létrehozva: 2015.11.13.

Apja szerint ez a szereplés is elég ahhoz, hogy betörjön az amerikai poppiacra.

Ugyan magyar idő szerint szerda éjjel Király Viktor és tizenegy társa kiesett az amerikai The Voice első élő show-ja után, mégsem szomorkodik, máris készül a négyszeres Grammy-díjas Eric Benethez, hogy énekeljen neki. A dalszerző a közös munka reményében hívta meg a stúdiójába.

Viktor úgy érzi, a műsornak köszönhetően kinyíltak a kapuk, minden lehetőséget szeretne kihasználni, hogy tovább építse amerikai karrierjét. Amint lehet, találkozik a szüleivel, hogy el­döntsék, hogyan tovább.
Persze nem csoda, hogy ad az édesapja véleményére, Király Tamás ugyanis lemezkiadót ve­zetett.

– Egy dolog biztos most, hogy Viktor rengeteg időt tölt majd Amerikában. New Yorkban és Los Angelesben is – kezdte Király Tamás. – Egy célunk volt a versennyel, és azt elértük. Azt akartuk, hogy a fiamat Amerikában olyan módon ismerjék meg, amit képtelenek lennénk saját ma­gunk megvenni, kifizetni. Erre szuper volt a The Voice. A műsornak köszönhetően például Los An­gelesben már megismerik az utcán, és gratulálnak neki. Mi ezt nem tudtuk volna elérni a műsor nélkül – árulta el Viktor édesapja, aki úgy gondolta, fia bekerül a legjobb tizenkét énekes közé. És hogy miért esett ki?

– Egy dologra tudok gondolni. Nyomon követtük az amerikai sajtót, csak jókat írtak róla. Egy ilyen tévéshow-ban az előrejutáshoz viszont rengeteg minden kell. Szerintem túl sokszor emlegették Viktorral kapcsolatban, hogy magyar popénekes és popsztár. Mindenki szereti az elesetteket felkarolni, a fiam pedig nem az. Az amerikai álom nem arról szól, hogy jön egy popsztár szerencsét próbálni – árulta el az énekes édesapja, aki egy nagy lemezkiadó vezetője volt. A terveikről egyelőre nem szeretne konkrétumokat mondani, amíg nincs kézzel fogható eredmény.

– Állandóan csörög Viktor telefonja, interjúkra hívják, stúdiómeghallgatásokra, zenészek és kiadók érdeklődnek. Adam Levine is jelezte már, hogy dolgozna vele, hamarosan pedig Eric Benethez megy. Ez speciális helyzet, időben megtervezzük a lépéseket. A magyar rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, nem veszítik őt el, számíthatnak rá. Csak míg mások itthonról mennek Amerikába fellépni, ő onnan jön majd Magyarországra – büszkélkedett az apuka. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek