Celeb

Alekosz milliárdos lesz: ezt találta a háza alatt

Bors

Létrehozva: 2015.11.16.

Egy királyi gyógyfürdő forrására bukkant az érdi rezidencia alatt - állítja Alekosz. Azt is megtudtuk, mi a fene az az Aleva.

– Érd, Pest megye, Magyarország, majd Európa vízellátása a cél!” - állítja Alekosz, aki az Édes Élet kamerái előtt kezd kútásásba a kertjében. 

Az érdi görög eleinte csak kíváncsiságból dobta be az ötletét Évának, amiből számításai szerint most már nem lehet kizárni: milliárdos lesz.

– Egy vízi mágus segítségével feltérképeztük a házunk vízér-rendszerét. A szomszéd telken a múlt század elején még egy királyi gyógyfürdő és forrás volt, így gyanítható volt, ha ott van gyógyvíz, akkor itt is kell lennie.

– A gyanúm beigazolódott: az udvaron és a lakás alatt is folyik a Szent György-ér. Rövidesen megkezdődnek a fúrások, és kitűnő minőségű ásványvízzel látjuk el Európát. A kazánt ki is kötöm, sőt, gyógymedencét is építek az udvarra, és az otthonomat is vízzel fűtöm majd. Aleva lesz a márkanév, amely Éva és az én keresztnevem ötvözete. Éva a milliárdokat látja elsősorban az üzletben, engem a feladat motivál - mondta Super TV2 sztárja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek