Celeb

Vége Demcsák Zsuzsa kapcsolatának

D. Á.

Létrehozva: 2015.10.19.

A TV2 műsorvezetője ismét egyedülálló. A nyáron kialakult kapcsolat csak őszig bírta, de Demcsák nyilatkozataiból úgy tűnik, ezzel nincs is semmi baj. Nem tervezett a férfivel hosszútávra.

A Bors információ szerint Demcsák Zsuzsa és Sebastian szakítottak. Értesüléseinket a pár megerősítette.

Zsuzsa és Sebastian július közepén vállalták kapcsolatukat: örömmel tudatták a világgal, hogy boldogok. A műsorvezetőnő annak ellenére bízott a párjában, hogy azt pletykálták a férfiról, nagy nőcsábász. Október elején már úgy nyilatkozott Demcsák, hogy nem érdekli, meddig tart a szerelem, azonban ekkor még semmi nem utalt rá, hogy hamarosan zátonyra fut a kapcsolatuk.

A műsorvezető soha nem titkolta senki előtt kapcsolatát Sebestiannal, a Szigetre is az úriemberrel ment ki. Bár a férfi nem a hűségéről volt híres, ennek ellenére büszkén vállalta Demcsák a kapcsolatukat. Nyilvánosan csókolózott vele,  átölelte, összebújtak. - Az ember éli a saját életet, és a többivel meg nem foglalkozik. Az a fontos, amit te érzel és ami te élsz át. Mindenkinek megvannak azok a feltételei egy társkapcsolatban, amihez ragaszkodik - nyilatkozta augusztusban lapunknak a műsorvezető. 

Korábban a Story magazinnak pedig arról beszélt, hogy nem is az volt a nehéz, hogy egy nőcsábász hírében álló férfit közel engedjen magához, hanem, hogy a mindennapi rutinjába - ami körbe van bástyázva a válása óta -, beengedje a fiatalembert. Állítása szerint még karácsonyig sem tervezett vele, csak a másnapokat látta előre.

Friss: Demcsák Zsuzsa közleményben is megerősítette a szakítás tényét.

"A hír igaz, nem alkotunk már egy párt Sebastiannal. A kapcsolatunk nem állta ki az idő próbáját, ezért békében elengedtük egymás kezét, barátként tekintünk egymásra. Az egyedülálló édesanyák táborát erősítem és köszönöm szépen, jól vagyok. Ahogy eddig is, eztán is a gyermekeim a legfontosabbak a számomra, minden energiámmal rájuk koncentrálok" - szerepel a közleményben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek