Celeb

Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila

F. Zs.

2015. október 25. vasárnap 20:37

Olyan még nem történt a magyar média történetében, hogy a Pulitzer-emlékdíjas Friderikusz Sándort interjú közben otthagyja az interjúalanya. Árpa Attila megtette! Az eredetileg tervezett huszonnégy óra helyett csak tízet tudtak összezárva tölteni.

A TV2 Összezárva Friderikusszal című műsorának vendége lett volna a média fenegyereke, Árpa Attila. A történet onnan indult, hogy nyilván leszerződött a produkcióval, majd a kellő időben be is költözött a kényelmes lakásnak berendezett stúdióba. Ugyanúgy, ahogyan Gesztesi, Gyurcsány, Ördög Nóri, Xavér, Noszály, Rubint Réka, és a többiek. Ám az ő történetük egészen másként folytatódott.

– A felvétel első percétől nem találták egymással a közös hangot – mesélte a Borsnak a stáb egyik tagja.

– Árpa végig nagyon elutasító volt. Rendkívül sok mindenre azt válaszolta, hogy erről nem akar beszélni. Nem volt együttműködő, nem volt partner a történetben. Az is kritikus pillanat volt, amikor az ARGO 2-ről kezdtek beszélgetni. Kicsit olyan volt, mintha Árpa a filmjét ment volna be hirdetni, Fridi viszont erre nem volt vevő, őt nyilván a vendég magánélete érdekelte. Egyre fagyosabbá vált köztük a levegő, végül Sándor jelezte, hogy ennek így semmi értelme, jobb lenne abbahagyni. Akkor Árpa fogta magát és sértődötten elment! Mindössze tíz órát töltöttek kettesben, egy helyiségben, és már vége is lett a felvételnek.

– Úgy vélem, hetven százalékban Árpa volt a hibás, harmincban Fridi. Mindenki arról beszélt, hogy ez a történet példátlan, ilyen még soha nem történt Friderikusszal. És nem csak erre a műsorra gondolok. Pályája során, még soha, senki nem fordított hátat neki interjú közben. Mégiscsak egy Pulitzer-emlékdíjas újságíró, vele leülni megtiszteltetés. A másik, hogy Attila filmkészítőként pontosan tudja, hogy ez a tíz óra is nagyon sok pénzbe került, és sok ember munkája ment a kukába. Igazából azt nem értem, minek ment be, ha ennyire nem akarta az egészet, nagyon jól tudta, mit vállal a forgatással. Arról nem beszélve, hogy ez valószínűleg szerződésszegés is, hiszen Árpa aláírt egy papírt, mielőtt beköltözött. Kérdés, hogy abban a tízórányi anyagban van-e annyi, hogy „ott alvás” nélkül is megállja a helyét.

Természetesen megkerestük a TV2 sajtóosztályát, ahol nem cáfolták, hogy Árpa Attila otthagyta a felvételt, többet azonban nem árultak el az eset kapcsán. Kérdéses, hogy mi lesz a tízórás anyag sorsa.

A Bors úgy tudja, időközben egy másik interjúalannyal sikerült leforgatni egy adást, így könnyen lehet, hogy az Árpával felvett kockák mennek a kukába.
 

További cikkek

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Ez is érdekelhet

vg.hu

Elon Musk agyimplantátum-gyártó cége embereken kísérletezne

ripost.hu

Megszólalt a orvos: ez az omikron 9 tünete, ami kifejezetten az oltottaknál jelentkezik

life.hu

"Másodszor is igen" - A Maldív-szigeteken vette feleségül újra szerelmét a magyar énekes - Fotók

magyarnemzet.hu

Vásárhelyi Mária csúnyán kifakadt a jobboldali szavazókra

kemma.hu

Halálos baleset Tatabányán: vélhetően rosszul lett az ütközés előtt az áldozat

origo.hu

Durrogtatással oszlatnák el a szmogot lengyel kutatók

origo.hu

Rekordot döntött a kastélyok és várak látogatottsága tavaly Magyarországon

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 22.: Különös látomásokat, álmokat jeleznek a bolygók

nemzetisport.hu

Női kézilabda: az idény végén visszavonul az ETO kapusa

origo.hu

Ijesztő videón két kamion ütközése az M0-son, az egyiknek az ajtaja is kiszakadt