Celeb

Pataky Attilához már kávézni járnak a földönkívüliek

Bors

2015. október 18. vasárnap 14:00

De persze nem csak ő találkozott UFO-kkal az elmúlt években hírességeink közül. Tatár Csilla, Boros Lajos, sőt, még Havas Henrik is beszámolt olyan élményről, amire azóta sem tud magyarázatot találni.

Havas Henrik 2012 áprilisában látott olyat, amit nem akart elhinni. Bármennyire is cikinek tartotta korábban az UFO-észlelésekkel haknizó embereket, a saját szemében ő sem tud kételkedni.

– Halál kellemetlen ez az egész. Még a számon is hülyén jön ki, hogy ufót láttam. (...) A feleségem Teneriféről jött, én pedig kimentem elé a reptérre. Késett a gép, éjjel egykor indultunk haza Schwechatról. Három óra tíz perckor értünk a Kisoroszi kezdete táblához. Ahogy közeledtünk, mondtam a feleségemnek, hogy ilyen furcsának még nem láttam a holdat. Azt mondta, az nem a hold. Vérnarancsszínű valami lebegett a falu fölött. Amikor először megláttam, holdsarló alakja volt. Lelassítottam, s láttam, hogy alakot váltott. Hirtelen ebből a holdsarlóalakból egy „S" betűvé alakult. Olyan volt, mintha egy paragrafus rajzolódott volna ki. Olyan lassan mozgott, mint egy tolató személyautó. Le akartam fényképezni, de a faluban lévő házak miatt nem lehetett. Végül eltűnt a házak mögött. – mondta akkor a Blikknek az ország Tanár ura. Persze azt azért hozzátette, hogy ettől függetlenül nem hisz az ufók létezésében.

Tatár Csilla 2011 augusztusában még a TV2 műsorvezetőjeként, a Mokka adásában beszélt arról, mi történt vele az István-napi tűzijáték után.

– Hat aktívos kollégámmal egy erkélyen voltunk, és egyszer csak mindannyian megpillantottunk egy hatalmas, világító gömböt. Elõször azt hittük, hogy egy lampion, de aztán észleltük, hogy nagyon gyorsan megy le és föl, jobbra, balra. Másfél percen keresztül figyeltük, és nem tudtuk, mi lehet az, mert egyikünk sem hisz az UFO-jelenségben - mesélte Csilla.

Pataky Attila és a idegenek szinte már olyan kapcsolatban vannak egymással, hogy az Edda frontembere akár kávézni is áthívhatná magához őket. Bár Pataky nem sima űrlényekkel találkozott, hanem három méter magas fénylényekkel, sőt egy alkalommal egy földönkívüli rá is mosolygott, és megsimogatta belülről.

– Tizenkét éves koromban becsapott mellém egy gömbvillám, majd jó harmincöt éven keresztül olyan élményeim voltak, amelyeket negyedik típusú találkozásoknak nevezhetünk. A földön kívüliek elvittek egy másik térbe, hihetetlen dolgokat tapasztalhattam meg. Az idők folyamán láttam fénylényeket is, a kis szürkékkel telepatikus úton, fejben kommunikáltam – mondta a Borsnak korábban Pataky, aki azt is hozzátette, hogy a beszélgetés mindig úgy indult el, hogy fentről indult a kezdeményezés.

A rocker azt is állítja, hogy a bolygónkon legalább hetven-nyolcvan fajta civilizáció van jelen, és ő hallott olyan emberekről, akiket meglátogatták a magas szőkék és a kis szürkék, és szexuális kapcsolatot létesítettek velük.

Boros Lajos 2008 májusában osztotta meg az égi jelenséget, amit sikerült fényképezőgépével megörökítenie. A rádiós műsorvezető akkor hobbiból a kivilágított Lánchidat fotózta és a képei felkerültek a Bumeráng internetes oldalára is. Ott figyelmeztette őt egy olvasó-hallgató, hogy az egyik képén valami egészen furcsát lehet látni. Miután Boros tüzetesebben szemügyre vette a képet, ő is azt mondta, nem tudja eldönteni, mi van a képen. egy UFO vagy csak egy bizarr fényjelenség.

Bíró Ica nemrégiben vallotta be, hogy évekkel ezelőtt már neki is volt már földöntúli randevúja.

– Egy énekóráról mentem hazafelé a Rákóczi úton, amikor azt láttam, hogy megjelenik az égbolton egy nagyon fényes gömb, egy helyben áll, majd cikcakkozni kezd, aztán megint megáll, és így tovább. Nagyon érdekes volt. Amikor hazaértem, bekapcsoltam a híradót, és ott már be is mondták, hogy ismeretlen eredetű valamit láttak a budaörsi repülőtér felett, ami nem hőlégballon volt, és nem is más, beazonosítható tárgy – osztotta meg a Borssal Ica, aki neki egyéb tapasztalásai is voltak idegenekkel, de ezekről nem szeretne beszélni, mert nem akarja, hogy bekategorizálják.

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

borsonline.hu

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

life.hu

Megszületett az egykori megasztáros énekesnő kisbabája: fotót is tett közzé a csöppségről

hirtv.hu

Nincs pénz tömegközlekedésre, de luxusbusz szállítja Miskolc polgármesterét

vaol.hu

A jegyváltástól a pontatlanságig – Sok kritika éri az új szombathelyi szolgáltatót

origo.hu

Megtalálták az okát, hogy miért nem nőnek az égig a fák

nemzetisport.hu

Vb 2022: Szalah vagy Mané biztosan kihagyja az idei világbajnokságot

origo.hu

Budapesten megnyílt a világ egyik legjobban várt új épülete, a Magyar Zene Háza

mandiner.hu

Spanyol és holland vadászgépek veszik át Bulgária légtere egy részének ellenőrzését

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

nemzetisport.hu

Kézi Eb: „Hogy mennyi védésem volt!?” – a holland nyerőembernek el kellett kéredzkednie a munkából

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence