Celeb

Összehozták Sebestyén Balázst és Bochkor Gábort

Bors

2015. október 31. szombat 09:00

Rádiósként örök riválisok, de soha nem tekintette egymást ellenségnek Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor.

Még a csilláron is lógtak, annyian voltak kíváncsiak a leghallgatottabb reggeli rádióműsorok vezető arcainak találkozására csütörtök este, az egyik legnépszerűbb belvárosi szórakozóhelyen. Sokan be sem jutottak Bochkor Gábor, Sebestyén Balázs és Buda Márton beszélgetésére. A Cultivo programsorozatban rendezett csipkelődős szakmai csevej oldott hangulatban zajlott, holott a fél or­szág azt hiszi, a felek egy kanál vízben megfojtanák egymást.

Nyoma sem volt rivalizálásnak, de folyamatosan ugratták egymást Bochkorék. Eleinte úgy tűnt, a két fiatalabb titán, Sebestyén és Buda összefog Bochkor ellen, de néhány poén után Gábor egy-egy megszólalásával helyretette a hierarchiát. Balázs elôször megkérte a közönséget, hogy halkan legyen, nehogy felébresszék Gá­bort, mert neki ilyenkor ágyban kell lennie, aztán így folytatta:

– Gábor, te egy ikon vagy… – mondta Balázs, de Bocsi közbevágott: – …és legenda! Ti most azt csináljátok, amit mi kitaláltunk – alapozta meg az estét, s ekkor már dőlt a röhögéstől a közönség.

Miközben záporoztak a beszólások, kiderült, hogy a közhiedelemmel ellentétben a két rádiós sosem tekintett egymásra ellenségként.

– Soha nem voltunk azok, el­lenfelek igen – szögezte le Ba­lázs. Elárulták azt is, hogy mivel otthonuk csak háromutcányira van egymástól, gyakran találkoznak.

– Amikor összefutunk a szupermarketben, látom, ahogy tologatja a szatyrát, belenézek: Gábor, látom, megvetted a savlekötőt – mondja, és mindketten dőlnek a nevetéstől. Egybehangzó állításuk szerint rádióskarrierjük egyik legszebb időszaka volt, amikor a Sláger Rádió Bumerángja és a Danubius Rádió Pirítós című műsora szorongatta egymást, majd ezután a Neo és a Class FM versenye.

Szerintünk, ha most ellenfelek nem is lehetnek, parádés pengeváltásuk alapján akár vezethetnének közösen is műsort. Nekik azonban más elképzeléseik vannak.

– Ami a jövőmet illeti, már kidolgoztam magamban egy „talk rádió” tervét. Nagyon sok olyan rádió van Magyarországon, amelyben csak beszélnek, mivel az a legolcsóbb, de szerintem ezt jóval komolyabban is meg lehet valósítani. A világon mindenhol mű­ködnek jó talk rádiók– árulta el Bochkor.

Balázs sem gondolkodott sokat azon, mi lesz tíz év múlva:

– Ha Gábor tudja csinálni most, akkor én is bírom tíz év múlva. Amikor hajnalban mo­som a fo­gam, kiteszem a fotóját, és azt mondom: ha ő fel tud kelni, akkor én is.
 

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

likebalaton.hu

Grandiózus magyar filmfesztivál lesz idén is a Balatonnál

origo.hu

Salma Hayek még akkor is szexi, ha az újévi fogadalmain gondolkodik - fotó

hirtv.hu

Családirtás a XVIII. kerületben: késsel a kezőben, szó nélkül ment be szülei szobájába a fiú

kemma.hu

10 nap egészséget kapott Lilla: a tatabányai kislányért megmozdult a CsodaCsoport

origo.hu

Elpusztult a világ legidősebb hím gorillája

mindmegette.hu

Gyors, egyszerű és brutálfinom: félórás paradicsomos csirke

origo.hu

Február közepéig mindenkit megkeres a NAV, mutatjuk az okát

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

life.hu

Horváth Gréta nem titkolja tovább: nyíltan vallott a betegségéről

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki, Kecskeméten gyártott Mercedesek válhatnak veszélyessé